2777
2789

بچه ها شاید خیلیا تون منو بشناسین من قبلا برای خیلی از بچه های سایت خیاطی کردم همونم که شوهرم مریض هست مشکل تعادل داره به خاطر گوشش 

نا شکری نمیکنم دوستش دارم عاشقشم ولی خسته ام کلافه هستم خودمم مریض شدم الان حدود 10 ماه هست زمین خورده مهره های کمرش جا به جا شده یا روی هم سوار شده(نمیدونم هر دکتری یه چیزی میگه) بیچاره شدم از بس بردمش دکتر هر روز یا خودم دکترم یا شوهرمو میبرم یه بار میگن ام ار ای دوباره میگن ام ار ای با تزریق عکس رادیولوژی و نوار عصب و اینا که بماند حالا نشده دوتا دکتر نظرشون یکی باشه 

یه دکتر میگه عمل کنه فلج میشه کاملا

یه دکتر میگه عمل نکنه فشار میاره به نخاع فلج میشه یکی میگه طب سوزنی یکی میگه زالو درمانی بیچاره شدم خودمم دستام توان نداره معذرت میخوام برای یه دسشویی بردنش دلم میخواد زار زار گریه کنم ولی باید جلو خودش عادی باشم دلش نشکنه همش بهش دلداری میدم افسردگی گرفته بمیرم براش ولی واقعا به ستوه اومدم خدایا شکرت ولی این چه عذاب الهی هست دخترم کنکوریه پسرم درس داره خودم باید کار کنم ای خدا چی میشد توی دنیای به این بزرگی منو تنها نمیزاشتی

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم درد گرفت 💔

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

یه دکتر خوب سراغ بگیر، هر چی گفت همون کار را بکن

هی دکتر عوض نکن که سردرگم شی

بعد هم تا می‌تونی، خدمت شوهرت و خانواده بکن ولی دیگه هر جا نتونستی، به خودت استراحت بده، بدهی نداری به کسی که!

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
منم شوهرم پاش شکسته بعدازدوماه نمیدونم چراجوش نمیخوره توروخدااگربرای جوش خوردن استخوان راهی بلدید بگ ...

شنیدم پای مرغ یا کله پاچه خوبه

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
عزیزم ، خدا بهت اجر،بده ، خدا توروکه میبینه ، حتما کیف میکنه ازین بنده ی فداکارخودش،  احسنت به ...

احساس میکنم خدا جوابمو نمیده اگه امتحان الهی هست بسه دیگه من دیگه کشش ندارم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408