2777
2789
من اندامم قبلش هم بد نبود ولی خب لاغر یودم سر یک قضیه ای با نامزدم نزدیک به 2 ماه قهر یودیم من تصمیم ...

چقد خوب عزیزم شاید همون قضیه انگیزه ای برای تحولت شد👌🏻👌🏻

یارب نظر تو برنگردد
چقد خوب عزیزم احسنت ب این اراده اره بعضی موقها لاغری هم ادمو افسرده میکنه البته از بس اطرافیان تو ...

فدات شم گلم

ولی واقعا ورزش کمکم کرد اصلا قصدم اضافه وزن و اینچیزا نبود میخواستم از اون حال بد دربیام که دیدم خیلی کمک کنندس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم گلم ولی واقعا ورزش کمکم کرد اصلا قصدم اضافه وزن و اینچیزا نبود میخواستم از اون حال بد دربیا ...

زنده باشی ورزش ک عالیه ولی من متاسفانه بچم کوچیکه حتی همون پیاده روی هم نمیتونم

من وزنم کمه البته تو دوران شیر دهی هستم امیدوارم بعد شیردهی یه کم وزنم بیشتر بشه 

همین حالا هم همه میگن خوبی ولی خودم حس بدی دارم نمیدونم چمه حساس شدم ب لاغر بودنم

یارب نظر تو برنگردد
چقد خوب عزیزم شاید همون قضیه انگیزه ای برای تحولت شد👌🏻👌🏻

اره دقیقا اوایلش مینشستم گریه میکردم صبح تا شب بعد به خودم اومدم که چی خب مثلا شروع کردم ورزش کردم، با دوستام رفتم سولار بیرون خرید، همه چی از این زو یه اون رو شد

شبا هم همیشه یوگا کار میکردم

حالا باورت نمیشه ولی من همه ی این ورزشارم تو خونه انجام دادم

یک اپ داشتم که با اون ورزش میکردم

زنده باشی ورزش ک عالیه ولی من متاسفانه بچم کوچیکه حتی همون پیاده روی هم نمیتونم من وزنم کمه البته ت ...

این اپی که میگم رو دوس داشتی دان کن نگاه کن خیلی حالبه

همه نوع ورزش اینا داره داخلش

بعد مربی ها ورزشارو انجام میدن تو هم باهاشون انجام میدی یک جور انگیزست  واقعا

رایگانم هست

زنده باشی ورزش ک عالیه ولی من متاسفانه بچم کوچیکه حتی همون پیاده روی هم نمیتونم من وزنم کمه البته ت ...

چند وزنت اینا؟ 

ولی هرطوریم باشی یکی راجبت بالاخره پیدا میشه که ایراد بگیره

من لاغر یودم میگفتن وقد لاغری متعادلم که شدم میگفتن نه دیگه زیاد چاق شدی😐

اره دقیقا اوایلش مینشستم گریه میکردم صبح تا شب بعد به خودم اومدم که چی خب مثلا شروع کردم ورزش کردم، ...

عالیه عزیزم ارادت ستودنیه👌🏻🌱♥️

یارب نظر تو برنگردد
چند وزنت اینا؟  ولی هرطوریم باشی یکی راجبت بالاخره پیدا میشه که ایراد بگیره من لاغر یودم میگف ...

قبلا ۵۳ بودم باردار شدم چاق تر شدم 

الان ۴۸ کیلو قدمم ۱۶۲

اره اگ بهترینم باشی یکی پیدا میشه ترررر بزنه ب هیکلمون🤣

یارب نظر تو برنگردد