2777
2789

من اگر تو همین محله معمولی بمونم قطعا کرایه کمتری میدم با همون ۵۰۰تومن میتونم رهن کامل کنم خونه بزرگ 

اما با ۵۰۰ حتماااباید تهران کرایه بدم تازه برای خونه کوچیک معمولی

زندگیم اینجا پیشرفتش بیشتره 

اما خوب روحیم اینجا چی میشه

اصلا تنها اینجابودن درسته!!!!!؟؟؟؟

اونجا شهرمه میشناسمش راحت میرم میام

خانواده ام هستن

🍦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۲۰۰ با سه  البته ۱۰۰میلیون پس انداز دارم ۳۰۰ هم حدودا وام همسرمه تا سال بعد اگر شانس بیا ...

همه اینارو جمع و جور کن کمی زور بزنی میتونی بیای عزیزم انشالله امیدتو از دست نده ماهی و هروقت از آب بگیری تازس 

من خودمم جنوب غرب تهرانم بخاطر دخترم میخام کمی سختی بکشم کمی برم بالاتر متاسفاته محل هرچه پاییت تر فرهنگ مردم پاینتر و خلافکار و ادم ناحسابی بیشتره دیگه حقیقته

الان پول پیشت چقده ؟ اگه بری تهران میتونی در طی سال همش پس انداز کنی و افزایش پول پیش سال اینده رو ج ...

چیتگر از مامانم دوره 

من باید جنت اباد و پونک واونورا باشم 

باز اونقدرنزدیک نیست ولی خوب خوبه 

🍦
چیتگر از مامانم دوره  من باید جنت اباد و پونک واونورا باشم  باز اونقدرنزدیک نیست ولی خوب ...

دیوار ببین 

بقول خودت ممکنه خیلی نزدیک نباشه ولی از کرج هزار برابر بهتره و محیطش عالیه با ۶۰۰ میتونی تو برجای اطراف دریاچه رهن کنی 

این النگو و پس اندازم برای همینه که بتونم محله مو تغییر بدم هرچند ناچیزه 

با چیزایی که تعریف کردی 

من جات بودم اصلا دیگه اونجا نمیموندم با یه روحیه قوی میرفتم سمت تهران ب هیچی ام فکر نمیکردم 

اولویت خودت و تعیین کن 

بخاطر دخترت 

خودت 

و نزدیکی  ب پدرمادرت بیا تهران

ما با پاداش هامون دریافتیمون ۳۸میلیونه 

۴ تومنش برای بیمه و ...کسرمیشه حدود ۳۴ داریم 

ازین پول حدود ۱۲/۷۰۰قسط و کرایه خونه میدیم

میمونه ۲۱/۳۰۰درماه 

البته وام شرکتمون سال بعد اگر درست بشه قسطش حدود ۵ میلیونه ازون ۲۱ میلیون کم میشه میمونه ۱۶ تومن 

البته اینم بگم ازون ۱۲/۷۰۰ سه میلیونش کرایه است فرض کنیم باز سال بعد بخوام ۳میلیون کرایه بدم حدود ۱۶ میلیون تو دستمه هرماه

به نظرت من باید بااین شرایط بمونم کرج یا برگردم تهران

میترسم برگردم و نتونم بمونم

🍦
سلام دوست خوب و مهربونم مرسی که خبرم کردی اجرت با امام رضا(ع) عزیزم چند روز پیش که تولد دخترم بو ...

فقط میدونم باپول ی ربع سکه میتونی دو برابر وزن ربع سکه ی طلای دیگه بگیری یعنی اینقدمیکشن روش

دیوار ببین  بقول خودت ممکنه خیلی نزدیک نباشه ولی از کرج هزار برابر بهتره و محیطش عالیه با ۶۰۰ ...

عزیزم من ادم ترسویی هستم چیتگر یکم پرته اونجا باز از خونه درنمیام 

برام محله بهتره 

باید تو محله شلوغ باشم خودم ومیشناسم حاضرم دوتا محله برم پایین ولی چیتگر نه خوف داره

🍦
شما کجایی؟صاحبخونه ای؟

من سال ۹۴ با هزار بدبختی و بیچارگی اومدم این محله پایین خونه گرفتم ک الان فوقش ۱ میلیارد ارزش داره دخترم بزرگ شده و واقعا دیگه صلاح نمیبینم اینجا بمونم 

میخام اینجارو بدم اجاره برم جای دیگه چون نمیتونم محله های بالاتر بخرم 

عزیزم من ادم ترسویی هستم چیتگر یکم پرته اونجا باز از خونه درنمیام  برام محله بهتره  باید ...

افزایش حقوق هست رو اون حساب نمیکنی 

ممکنه شرایط تا سال بعد کلی بهتر بشه درامدت بیشتر 

من سال ۹۴ با هزار بدبختی و بیچارگی اومدم این محله پایین خونه گرفتم ک الان فوقش ۱ میلیارد ارزش داره د ...

من همش خودخوری میکنم اگر از اول میومدم کرج....الان صاحبخونه بودم ولی به چه قیمتی اخه 

اینجا عملا مردم

🍦
افزایش حقوق هست رو اون حساب نمیکنی  ممکنه شرایط تا سال بعد کلی بهتر بشه درامدت بیشتر

درسته و اینکه همسرم ممکنه بازم پست بگیره امسال گرفت چندتومنی اومد روی حقوقش 

شما حقوق مارو چطور میبینی

بااین حقوق میشه اینده ای داشت؟من ۱۱سال اززندگیم میگذره عملا به هیچ جانرسیدم

🍦