2777
2789
من همش خودخوری میکنم اگر از اول میومدم کرج....الان صاحبخونه بودم ولی به چه قیمتی اخه  اینجا عم ...

دقیقا به چه قیمتی آخه ؟؟ زندگی تو محله پایین کار هرکسی نیس باید هم رنگ مردم اون محل بشی ک خیلی ناممکنه 

اگه از پس کرایه برمیای دل و بزن ب دریا و بیا تهران از زندگیت لذت ببر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا به چه قیمتی آخه ؟؟ زندگی تو محله پایین کار هرکسی نیس باید هم رنگ مردم اون محل بشی ک خیلی ناممک ...

خداشاهده وقتی تهران بودم سر گشنه ام رو زمین باشادی میذاشتم اینجا اره اوضاعم بهتره رستوران وسفر و..‌اما دل خوش ندارم

ولی اگرنتونم 

اگرباز پرت شم کرج چی....  

🍦
درسته و اینکه همسرم ممکنه بازم پست بگیره امسال گرفت چندتومنی اومد روی حقوقش  شما حقوق مارو ...

حقوقتون عالیه میتونی روش حساب کنی 

اگه ادم پرخرجی نیستی بنظرم میتونی از پسش بربیای 

من تازگی با افزایش حقوق و اینا درامد همسرم به ۱۸ یا ۱۹ رسیده قسطامون تازه سبک شده کمی  ،، وام مسکنی که گرفته بودیم رسما مارو از پا انداخته بود 

الانم هر ماه فکر کنم ۴ تومن بره ب قسط پولمون 

با ۱۵ باقی هم میگذرونیم 

خداشاهده وقتی تهران بودم سر گشنه ام رو زمین باشادی میذاشتم اینجا اره اوضاعم بهتره رستوران وسفر و..‌ا ...

منفی فکر میکنی عزیزم در بدبیناته ترین حالت ممکن درامد همسرت سال بعد به ۵۰ میرسه روش حساب کن 

ماه پیش ۷ دادم طلا همین رفت امدم دارم با دوستا و پدرمادر 

به شدت منفی شدم به شدت شدیدا نیاز به مشاوره دارم

همین الان که مینویسم چشام خیس وگلوم پر از بغضه من با ۶۰کیلو وزن رفتم کرج الان ۸۶ام همش شد غم و نابودی

🍦
ماه پیش ۷ دادم طلا همین رفت امدم دارم با دوستا و پدرمادر 

تازه اگر من بیام تهران مدرسه دولتی مینویسم ولی اینجا مجبورم بنویسم غیردولتی 

ولی همش استرس دارم سر سال صاحبخونه یهو بگه خداتومن بده چه کنم

🍦
به شدت منفی شدم به شدت شدیدا نیاز به مشاوره دارم همین الان که مینویسم چشام خیس وگلوم پر از بغضه من ...

خیلییییییئییی سخت گرفتی بخدا خیلیییییی 

یه مساله خیلی سادس 

اره متفی نگاه میکنی فقط همش میگی اگه نشه چی اگه نتونم چی ؟؟ 

عزیزم خودت و همسرت لیاقتتون تهرانه 

نمیخام جسارت کنم ب کرجیا و اون محل نه ولی با این درامد و موقعیت عاقلانش اینه بری تهران