2777
2789
عنوان

ختم قرآن برای حاجت روایی💚

380 بازدید | 31 پست

دوستان این ختم قرآن مهلتش تا ۱ بهمن ماه هست 💚

ابن ختم قرآن هدیه میشه به بانوان اسلام چه بانوان معصوم چه بانوانی که همسر یا فرزند یا مادر معصومین ما هستند💚

نیت کنید تا بهتون جز بدم و اسم بانویی که باید براشون قرآن هدیه بدین رو بهتون بگم انشالله حاجت روا بشیم همگی🌱

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخونم گلم بگید جز چندم؟

سلام عزیزم جز ۱۸ هدیه به حمیده مادر امام موسی کاظم بخونین لطفا

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
به نیت حاجت روایی خودم و دوستان عزیزم و اینکه اون چه ک ذهنم هست اتفاق بیوفته  الهی امین🙏🏻

سلام عزیزم جز ۶ هدیه به حضرت نجمه خاتون مادر امام رضا بخونین

منم میخونم گلم 

سلام عزیزم جز ۱۱ هدیه به خیزران(سَبیکه)مادر امام جواد علیه السلام بخونین