2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم ...کرایه تاکسی

294 بازدید | 17 پست

امروز صبح داشتم راه می رفتم بعد یه پیرمرد خوش اخلاق وایستاد سوارم کنه منم سوار شدم گفتم چقدر میشه گفت باهم کنار میایم بعد که رسیدیم گفتم چقدر گفت بیست تومان چون شما جوونی و اینا گفتم بیست تومان وگرنه سی تومنه(البته من تواسنپ زدم بیست و یک تومان بود)

اولش گفته بود هرچقدر همیشه میای من گفتم دفعه اولمه میام(منظورم باتاکسی هست)

دیگه اخرش گفت پانزده تومان منم خل شدم بازم خواهش کردم راضی شد ده تومنش کرد ولی بنده خدا قیافش رفت توهم بااینکه لبخند داشت

بهش گفتم راضی باشی گفت راضیم اگه نبودم نمی گفتم 

حالا من خیلی عذاب وجدان دارم کاش همونی که گفت به پیرمرد میدادم مگه با ده تومان چی کار میخوام بکنم 

میشه دعا کنید خدا چند برابر چیزی که برام گذشت کرد رو بهش برسونه إن شاءالله؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده تومن بنداز صدقه حالا که انقد عذاب وجدان داری

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
سرکرایه تاکسی تخفیف میگیری؟؟؟ باورم نمیشه چراااا

انقدر که گدا بازی درمیارم حالم از خودم بهم خورد

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

دیگه تورو خدا سر کرایه تاکسی معقول با راننده ها چونه نزنین. این بندگان خدا از صبح تو خیابون میچرخن واسه خرج زندگی اونم پیرمرد که الان باید بازنشسته باشه. ایشالا هزار برابرش خدا بهش بده

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹