2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم ...کرایه تاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 17 پست

عیبی ندارد عزیزم خودش راضی شده دیگه ... ولی اون بندگان خدام تمام درآمد و چشم امیدشان به همینه حالا خودش راضی بوده ناراحت نباش از دلخوری و خودمحوری الان چیزی درست نمیشه ولی سعی کن دیگه چونه نزنی سر هر چیزی

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

من چند سال پیش سوار تاکسی شدم دیدم کیف پولمو جا گذاشتم، داشتم میرفتم دانشگاه

هر چقدر به راننده گفتم برگرد من دربست حساب میکنم بریم کیفمو برداریم برگردیم گفت کار دارم ( مسیر هم کم بود البته) بنده خدا کرایه نگرفت یه پولیم داد بهم من تاکسی بگیرم برگردم کیفمو بردارم

هنوز که هنوزه میگم کاش ببینمش جبران کنم

این بندگان خدا اکثرا هم پیر هستن خرج خونه میدن، این بار رو اشکال نداره ولی سری بعد چونه نزن، اگر هم یه روزی دیدیش جبران کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يكي از دوستان ما، كاملا پولدار، سر اينكه راننده تاكسي بدبخت هزارتومن ببشتر ازش گرفته(مسيري ك ميرفته هميشه)تازه واقعا قيمت معقولي بود، بدون اينكه ب خودش بگه شماره پلاكشو برميداره كه بره تاكسيراني شكايت!

وقتي برام تعريف كرد من قشنگ بهش گفتم كه كارت درست نيس، زورت ب ي راننده تاكسي بدبخت رسيده! من اگه پول تو كيفم باشه هميشه ي جيزي بيشتر از اون كه گفتن ميدم، و اونم ديگه ساكت شد.

حالا اسي جان شما فرق داره كارت و خودتم ناراحتي الان، ايشالا دفه هاي بعد سوار تاكسي شدي اينكارو نميكني ديگه.

2790
2778
2791
2779
2792