ستيا مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 عنوان قطره گل سرخ برای میل جنسی | مشاهده متن کامل بحث + 27791 بازدید | 73 پست طریقه استفاده ش چطوره ؟چند ساعت قبل باید بخورم ؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد 1401/10/21 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن۶۲ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2815 روم نمیشه بپرسم چند ساعت قبل رابطه باید بخورم همین ک خریدم شاهکار کردم 😐حالا شمام هی گیر بده 😂 از مسئولین خانم بپرس ای وای 🤣🤣 من میخرم بخورم تاثیرشو بهت میگم بعد میگم چطوری بخوری😁😁😁 خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار. داریوش کبیر
هلن۶۲ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2815 روم نمیشه بپرسم چند ساعت قبل رابطه باید بخورم همین ک خریدم شاهکار کردم 😐حالا شمام هی گیر بده 😂 البته بستگی داره که چقدر علاقت کم شده خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار. داریوش کبیر
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 از مسئولین خانم بپرس ای وای 🤣🤣 من میخرم بخورم تاثیرشو بهت میگم بعد میگم چطوری بخوری ... من امروز خریدم ولی هنوز نخوردم انتظار معجزه دارم😂 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
حوریا۰۰۰۰ عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1448 پس شاید اونایی ک میگن تاثیر نداره مثه من عجولن هر روز استفاده کنی تاثیرش تا وقتی که استفاده کنی باهات هست البته فقط جنسی نیستا روحیه رو خیلی عالی میکنه صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
اینگریدبرگمن۲ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 753 پس شاید اونایی ک میگن تاثیر نداره مثه من عجولن آره بابا مگه ویاگراس
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 هر روز استفاده کنی تاثیرش تا وقتی که استفاده کنی باهات هست البته فقط جنسی نیستا روحیه رو خیلی عالی م ... اره اتفاقا حس افسردگی ام دارم 🥲 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 البته بستگی داره که چقدر علاقت کم شده خیلی کم شده قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
هلن۶۲ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2815 خیلی کم شده علت خاصی داره که کم شده یعنی قبلا زیاد بوده؟ خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار. داریوش کبیر
هلن۶۲ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2815 برای افزایش میل جنسی خانمها جز این قطره گل سرخ ،چی خوبه، قرص های شیمیایی هم هست خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار. داریوش کبیر
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 علت خاصی داره که کم شده یعنی قبلا زیاد بوده؟ یه مدت طولانی خواب شب اصلا نداشتم فقط روزا میخوابیدم ک کلا عوارض کمبود خواب شب سرد شدن طبع هستش . خودم حس میکنم دلیلش همینه . الانم زود نمیخوابما هنوز تنظیم نشدم فقط دارم سعی میکنم زودتر بخوابم. آره قبلا اکی بودم . گرمیجاتم اصلا نمیخورم خرما و عسل دوس ندارم... قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
هلن۶۲ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2815 یه مدت طولانی خواب شب اصلا نداشتم فقط روزا میخوابیدم ک کلا عوارض کمبود خواب شب سرد شدن طبع هستش . خ ... من که نقطه مقابل توام خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار. داریوش کبیر
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 من که نقطه مقابل توام خیلی خوبه قدر بدون 🥹😁قرصای شیمیایی عوارض دارن درسته ؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد