2777
2789
عنوان

قطره گل سرخ برای میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 27791 بازدید | 73 پست
روم نمیشه بپرسم چند ساعت قبل رابطه باید بخورم همین ک خریدم شاهکار کردم 😐حالا شمام هی گیر بده 😂

از مسئولین خانم بپرس 

ای وای 

🤣🤣 من میخرم بخورم تاثیرشو بهت میگم بعد میگم چطوری بخوری😁😁😁

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روم نمیشه بپرسم چند ساعت قبل رابطه باید بخورم همین ک خریدم شاهکار کردم 😐حالا شمام هی گیر بده 😂

البته بستگی داره که چقدر علاقت کم شده

از مسئولین خانم بپرس  ای وای  🤣🤣 من میخرم بخورم تاثیرشو بهت میگم بعد میگم چطوری بخوری ...

من امروز خریدم ولی هنوز نخوردم انتظار معجزه دارم😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
هر روز استفاده کنی تاثیرش تا وقتی که استفاده کنی باهات هست البته فقط جنسی نیستا روحیه رو خیلی عالی م ...

اره اتفاقا حس افسردگی ام دارم 🥲

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
علت خاصی داره که کم شده  یعنی قبلا زیاد بوده؟

یه مدت طولانی خواب شب اصلا نداشتم فقط روزا می‌خوابیدم ک کلا عوارض کمبود خواب شب سرد شدن طبع هستش . خودم حس میکنم دلیلش همینه . الانم زود نمیخوابما هنوز تنظیم نشدم فقط دارم سعی میکنم زودتر بخوابم. آره قبلا اکی بودم . گرمیجاتم اصلا نمی‌خورم خرما  و عسل دوس ندارم...

یه مدت طولانی خواب شب اصلا نداشتم فقط روزا می‌خوابیدم ک کلا عوارض کمبود خواب شب سرد شدن طبع هستش . خ ...

من که نقطه مقابل توام 

من که نقطه مقابل توام 

خیلی خوبه قدر بدون 🥹😁قرصای شیمیایی عوارض دارن درسته ؟