2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
دوستت داره  حسم میگه به این زودیا زنگ نمیزنه اما میزنه

من چجور ادمی هستم شخصیت و رفتار 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم میگه الان دوسش نداری خیلی ام مطمئن نیستی به آینده ات اما در آینده همین همسر فعلیت میتونه تورو خ ...

سلام

من کی باردار میشم؟

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍
احساس کردم یه ۴ ۵ تا برادر داری حداقل ، اره برادر کوچکت میرسه به اهدافش فکر میکنه نمیرسه و دور از دس ...

شوهرم قرعه کشی برنده میشه 

ماشین انتخابیش رو عوض کردم

خدایـا شكرت♥😍😘
نه

خدا رحمش کرد والا

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
درباره منم بگو.هرچی به ذهنت رسید

بچه دار میشی یا حامله ای الان

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مغروری یکم اندام کشیده ای داری

در کل چی حس میکنی درباره ام 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

واقعا چرا جواب منو نمیدی😐😐هزار بار گفتم. من بعدطلاقم ازدواج مجدد دارم.اگر دارم خصوصیاتش چیه ایا هم ...

اره ازدواج داری 

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

احساس کردم یه ۴ ۵ تا برادر داری حداقل ، اره برادر کوچکت میرسه به اهدافش فکر میکنه نمیرسه و دور از دس ...

حست میگه  خواستگارم نظرش عوض میشه و برمیگرده

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻