2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17149 بازدید | 2120 پست
دوستت داره  حسم میگه به این زودیا زنگ نمیزنه اما میزنه

من چجور ادمی هستم شخصیت و رفتار 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حسم میگه الان دوسش نداری خیلی ام مطمئن نیستی به آینده ات اما در آینده همین همسر فعلیت میتونه تورو خ ...

سلام

من کی باردار میشم؟

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍
احساس کردم یه ۴ ۵ تا برادر داری حداقل ، اره برادر کوچکت میرسه به اهدافش فکر میکنه نمیرسه و دور از دس ...

شوهرم قرعه کشی برنده میشه 

ماشین انتخابیش رو عوض کردم

خدایـا شكرت♥😍😘
نه

خدا رحمش کرد والا

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
درباره منم بگو.هرچی به ذهنت رسید

بچه دار میشی یا حامله ای الان

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مغروری یکم اندام کشیده ای داری

در کل چی حس میکنی درباره ام 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

واقعا چرا جواب منو نمیدی😐😐هزار بار گفتم. من بعدطلاقم ازدواج مجدد دارم.اگر دارم خصوصیاتش چیه ایا هم ...

اره ازدواج داری 

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

احساس کردم یه ۴ ۵ تا برادر داری حداقل ، اره برادر کوچکت میرسه به اهدافش فکر میکنه نمیرسه و دور از دس ...

حست میگه  خواستگارم نظرش عوض میشه و برمیگرده

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻