2777
2789
عنوان

مادرم

154 بازدید | 22 پست

دوستان دیروز وسایل یه غذایی رو خواهرم کارمنده خریده بود مامانم باهاش غذا درس کرد دیروز خواستم بخورم گف خواهرت ثواب کرده هیچی نگفتم امروز از باقی مانده غذا خواستم گرم کنم بخورم مامانم دوباره گف خواهرت ثواب کرده هیچی نگفتم و نخوردم دوباره رفتم بخورم مادرم همون حرفو گف خواهرم گف منم بخاطر این گرفتم که درست کنی من هیچی نگفتم 

وا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان قرص خوردم هیچی نبود خونه یکم از اون غذا مونده بود بازم میحواستم بخورم گف خواهرت ثواب کرده والا منم گفتم مادرم من گدا نیستم که منم از اعضای این خونه هستم خب یه بار دوبار سه بار گفتی دیدی چیزی نمیگم جواب نمیدم یعنی نگو من صدقه خور نیستم که 

من واقعا گریم گرفت و نخوردم از غذا و قاشق رو گذاشتم کنار میگم منم شخصیت دارم چرا اونجوری میگی میگه شوخی کردم پدرمم میگه شخصیت برا داخل خانه نیس و من بدهکار شدم

دارم برا وکالت میخونم و بعضا وقت کنم کار مقاله نویسی انجام میدم  هیچی نمیگه

اها‌ منظورم اینه خواهرت منت نمیزاره ؟ اگه اون رفتاراش اذیت کننده نیستش به مامانت اهمیت نده بعضی مامانا انگار موظف شدن تو هر شرایطی ... به اعصابت 

اها‌ منظورم اینه خواهرت منت نمیزاره ؟ اگه اون رفتاراش اذیت کننده نیستش به مامانت اهمیت نده بعضی ماما ...

خیلی احساس تحقیر میکنم دوسه روز پیش هم پیتزا گرفته بودن برگشته میگه یه پیتزا خوردی دو تیکه ازش مونده گفتم نه فقط یکم خوردم