_vakil1372_ مدیر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 326 عنوان مادرم | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست دوستان دیروز وسایل یه غذایی رو خواهرم کارمنده خریده بود مامانم باهاش غذا درس کرد دیروز خواستم بخورم گف خواهرت ثواب کرده هیچی نگفتم امروز از باقی مانده غذا خواستم گرم کنم بخورم مامانم دوباره گف خواهرت ثواب کرده هیچی نگفتم و نخوردم دوباره رفتم بخورم مادرم همون حرفو گف خواهرم گف منم بخاطر این گرفتم که درست کنی من هیچی نگفتم 1401/10/21 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoooooooodam عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 346 تا حدودی از مامانم دفاع میکنه پس کلا برندرار دیگه از خوراکیاش هرچی بابات گرفته حتی یه نیمرو از پول بابات بخور از خوراکیای با منت خواهرت نخور ایشالا که خودت مستقل میشی اونموقع جبران میکنی😂
_vakil1372_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 326 پس کلا برندرار دیگه از خوراکیاش هرچی بابات گرفته حتی یه نیمرو از پول بابات بخور از خوراکیای با منت خ ... مرسی عزیزم
khoooooooodam عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 346 خیلی احساس تحقیر میکنم دوسه روز پیش هم پیتزا گرفته بودن برگشته میگه یه پیتزا خوردی دو تیکه ازش مونده ... خواهرت گرفته بود ؟؟؟ اگه بابات گرفته و منت میزارن با شوخی بهشون بفهمون اگه بچه آوردن وظیفشونه واسش خرج کنن
_vakil1372_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 326 خواهرت گرفته بود ؟؟؟ اگه بابات گرفته و منت میزارن با شوخی بهشون بفهمون اگه بچه آوردن وظیفشونه واسش خ ... خواهرم گرفته بود و جالب اینجاس که بابام میگه شوخی کرده مادرم با عصبانیت میگه نه جدی گفتم
khoooooooodam عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 346 خواهرم گرفته بود و جالب اینجاس که بابام میگه شوخی کرده مادرم با عصبانیت میگه نه جدی گفتم ببین حس میکنم بابات خوبه فقط تحت تاثیر مامانت قرار میگیره مث من 🫠 سعی کن رابطت با بابات بهتر باشه باهم حرف بزنین خیلیییی تاثیر داره
_vakil1372_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 326 ببین حس میکنم بابات خوبه فقط تحت تاثیر مامانت قرار میگیره مث من 🫠 سعی کن رابطت با بابات بهتر باشه ب ... بابام هرچی مامانم بگه همونو بگه و هیچوقت مقصر نمیشه و مقصر ما هستیم همین باعث میشه مادرم بیشتر اذیت کنه
khoooooooodam عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 346 بابام هرچی مامانم بگه همونو بگه و هیچوقت مقصر نمیشه و مقصر ما هستیم همین باعث میشه مادرم بیشتر اذیت ... ای بابا