2777
2789

واسه پسرم که سرماخورده میخام حلوا باشیره درست کنم . از بس هیچی نخورده خییییلی ضعیف شده. هر چی میخوره بالا میاره. 

سرخ نکرده درستش میکنم. فقط خود شیره ضررنداره واسه سرماخوردگی؟

&&&اب بدنش کم شده. جیشاش کم شده. نه تو روز نه شب تا صبح پوشکش خیس نمیشه. قبلا شبا حتما تاصبح پوشکش پر میشد. الان سه چهارروزه پوشکاش خشکه. اسهال داشت یه کم ولی خوب شد زود. چکار کنم واسه اب بدنش؟ اب زیاد میخوره ولی انگار تاثیری نداره&&&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو نمیدونم شرمنده 

ولی من صبح ها گاهی تو آب‌جوش شیره میریزم فکر میکنه چایی نباته میخوره 

بخاطر گرمی بهش میدم  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
قبلا میخورد. ولی الان که سرماخورده نمیدونم بدترش میکنه یا بهتر

من بچه هامو میبردم‌ دکتر میگفت وقتی سرما خوردم غیر از نون پنیر یا نون عسل با چایی چیزی نده صبحونه 

میتونی شبرت ابلیمو عسل براش درست کنی 

بعد حلوار روغن باید بزنی ضرر داره

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

سوپ دوس نداره اشم میخوره بالا میاره. نمیدونم دیگه چی بدم. برنج وخورش و اینام که خاصیت نداره.

برنج کته و ی تیکه ماهیچه بپز بده بخوره 

بلدرچین بپز با برنج اگه خورشتی دوست داره

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂