2777
2789
عنوان

از دست مادر نفرین کن کدوم گوری برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 135 پست
بهش بگو مادر امروز ناهار با من. اینجوری کمکش توی کارها. دلشون به دست بیار. شاید نرم شد و یواش یواش گ ...

خدا ازش نگذره بقران بابام از دستش افسردگی گرفته 

نسبتا با برادرام خوبه ولی انگار من و بابام دشمنشیم 

بقران خسته شدیم از دستش آنقدر که سلیطس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این ناراحتم که از ته دل نفرین می‌کنه همیشه هم نفرین هاش منو میگیره 

چون برات خیلی مهمه افکارت رو به هم میریزه ،نفرینم کرد گوش نده به هرچی که فکر کنی سرت میاد،به چیزای خوب فکرکن

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

عزیز حتما با یک مشاور و روانکاو مشورت کن اول حال روحیت رو خوب کن و بعد درس تو بخوان یا چیزی یاد بگیر  و شاغل شو مستقل بشی برای خودت هم خوبه کمتر اذیت می شی کمتر توی خونه بمانی بهتر هستش طلاق که آخر  نیست باید شروع به زندگی کردن  و فعالیت بکنی 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
😔😔😔😔😔😔مگه ما چه گناهی کردیم که تقاص میدیم

نیمدونم منم دقیقا مثل تو ب زور تو 15سالگی دادنم شوهر بعد جدا شدم هرروز منت و تیکه ....

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
خدا ازش نگذره بقران بابام از دستش افسردگی گرفته  نسبتا با برادرام خوبه ولی انگار من و بابام دش ...

الهی درکت میکنم. به چشم دیدم. خدا کمکت کنه. اینجور آدمها رو باید خام کرد و با سیاست پیش رفت. چاره‌ای نیست. شاید سیاست هم جواب نده زباد، ولی بهتر از بحث و تنشه

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
دختر خوب اينكه رفتار بقيع چي بودع چي شده رو ول كن.. بشين بكوب درس بخون برو دانشگاه و برو شهر ديگ ...

میترسم بخونم ندارن برم شهر دیگه ای دانشجو بشم 

چون همیشه میگن نمی‌ذاریم راه دور بری هر کی ندونه فکر می‌کنه منو چقدر دوست دارن که اینجوری میگن ولی برا این می‌خوام بمونم که عذابم بدددددن

دخترای قشنگ قربون دلای شکسته و روح غمگینتون , چقدر براتون ناراحتم , همگیتون بیاین بغل خودم , کاش من مامان یه عالمه دختر باشم , برای همتون از ته قلبم دعا می کنم که سلامت و سعادتمند باشید🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
الهی درکت میکنم. به چشم دیدم. خدا کمکت کنه. اینجور آدمها رو باید خام کرد و با سیاست پیش رفت. چاره‌ای ...

وقتی تحقیرت کنن چجور دلت نرم سه اصلا نگاشون کنی 

آدم هروقت غصه داره می‌ره پیشه مادرش ولی ما چی همه غصه هامون باعثش خودشون

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
ولی زندگی من همیشه تلخ بوده همیشه زشت بوده هیچ وقت  اختیار زندگیم دست خودم نبوده خدایا خیلی سخت ...

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم.همین مادرا وقتی بری سر خونه زندگیت عذاب وجدان میگیرن که دیره.بخدا بابام به من پتوی گرم نمیداد پتوی سربازیشو کل مدتی که مجرد بودم استفاده کردم بخاری تو اتاقمون نمیذاشت و تو پذیرایی که بخاری داشت نمیذاشت بخوابیم.تمام وسایلمو میگشتن از بیکاریشون.دلنوشته هامو میخوندن مسخره میکردن.میرفتم سرکار ده دقیقه دیر برمیگشتم هزار تهمت میزدن مجبور شدم تو۱۶سالگی تن به ازدواج با ی پسر مطلقه بدم که خانوادش تو عهد قجر موندن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
دخترای قشنگ قربون دلای شکسته و روح غمگینتون , چقدر براتون ناراحتم , همگیتون بیاین بغل خودم , کاش من ...

بغضی شدم