2777
2789
عنوان

از دست مادر نفرین کن کدوم گوری برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 135 پست
اخی عزیزم خیلی دلم گرفت اگه شرایط مستقل شدن داری برو مستقل بشو ..یا دو شیفت برو سرکار ک‌فقط برا خواب ...

به خدا قسم نمیذارن برم کار یاد بگیرم یا برم سرکار 

چند کتاب کوفتی برام گرفتن میگن باید درس بخونی 

بقران نمیذاررررررن میخواستم بعد طلاقم برم آرایشگری یاد بگیرم نذاشتن خواستم برم خیاطی یاد بگیرم نذاشت ...

با پدرت صحبت کن.اجازه بده برو یک چیزی یادبگیر

خدایا منو محتاج خلق بد نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار کن عزیزم و درستم ادامه بده

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
به خدا قسم نمیذارن برم کار یاد بگیرم یا برم سرکار  چند کتاب کوفتی برام گرفتن میگن باید درس بخو ...

خونهدبابابزرگ‌چیزی نداری بری پیششون

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
عزیزم درکت میکنم. منم مادرم بر هیچ و پوچ نفرینم میکرد. سعی کن باهاش مدارا کنی و جوابشو ندی. اینجا که ...

اصلا نمی‌خوام اون برام غذا درست کنه اگه اینجوری منت می‌ذاره 

بمیرم برای دلت آجی ... بخدا قسم میخورم  به جون خودم قسمممم نفرین ک میگن همش خرافات و چرت و پرتی بیش نیست 

والدین مقدس نیستن این خزعبلات رو از بچگی تو گوش ما و امثال مون خوندن ک ی روزی سوار مون بشن و تسلط داشته باشن رومون ... همش ب باورت بر میگرده .. تو باور داری ک نفرین مادر گیراس برای همین مدام تو زندگیت تاثیر حرف هاشو میبینی

ولی زندگی من همیشه تلخ بوده همیشه زشت بوده هیچ وقت  اختیار زندگیم دست خودم نبوده خدایا خیلی سخته واسه کارایی واس گذشته ای ک‌انتخاب خودت نبوده حرف بشنوی خیلی سخته زندگی تورو بازی بده نتونی کاری کنی

می‌دونی سختریش اینه که کسایی که بهت ضربه میزنن کسایی که داغونت میکنن همیشه از خودی ها هستن

همیشه آدم از کسی میخوره ک بهش نزدیک تره

چقدر تلخه احساس اضافی بودن چقدر تلخه مادرت تو چشات نگاه کنه بگه اره تو اینجا اضافی بگه تو نبودی من راحت بودم چقدر سخته روبروت برات آرزوی مرگ کنه 😭💔

سخترش اینه که هیچ وقت هیچ وقت احساس. عذاب وجدان نداشته باشه یکبار عذر خواهی نکنه

و تو این غم بیکسی و ترد شدن رو از کودکی تا الان که 19سالته حمل کنی و بریزی تو خودت و ب کسی نگی 😔💔

آخه کی دختر 19ساله رو کتک میزنه واقعا من هنوزم ک هنوزه کتک می‌خورم  

من مادری ندیدم که واقعا مادری بکنه

واقعا مادر بودن لیاقت میخواد بعضی ها لیاقت مادری ندارن. حتی اسم مادر هم براشون سنگینه  

مادر یعنی هرکاری میکنی برا بچه از ته دلت باشه ن با منت

منی ک الان همه زندگیم منت و عقده س چجوری میتونم فردا مادر خوبی برای بچم باشم

درسته  الان تو راهرو نشستم تو سرما و گریه میکنم درسته پاهام یخ کردن کز کز میکنن درسته

ولی خب من جایی ک همش منت باشه همش تیکه باشه  نمیمونم

وقتی تو چشام نگا کنه بگه گمشو ر بیرون  

وقتی تخت و بخاری بشه امکانات من نمیخوام

من از این دنیا هیچی نخواستم جز اینکه دلم خوش باشه

این زندگی ی حال خوب بهم بدهکاره💔

21/10/1401

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
به خدا قسم نمیذارن برم کار یاد بگیرم یا برم سرکار  چند کتاب کوفتی برام گرفتن میگن باید درس بخو ...

خوبه ک بچسب ب درست انقدر بخون تا ب چیزعالی قبول بشی برنامه ریزی کن بدون اینکه بهت بگه کارای خونه رو هم انجام بده سریع بعد برو تو اطاق سر درست جلو چشمش نباش غذا اینام زیاد نخور وقتی نبود برو بخور  

پولنداری خودت؟ مهریه نگرفتی؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

برو سر کار تا کمتر پیششون باشی، دستتم توی جیب خودت باشه که محتاجش نشی برای خودت دلخوشی درست کن برو باشگاه،

بعضی از مادرها بددهنن ولی تو گوش نده و بیخیال شو

فکر نکن فقط مامان خودت نفرین میکنه،و دعوا دارید

اینجا خیلیا مثل ماهستن😂

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶
برو سر کار تا کمتر پیششون باشی، دستتم توی جیب خودت باشه که محتاجش نشی برای خودت دلخوشی درست کن برو ب ...

از این ناراحتم که از ته دل نفرین می‌کنه همیشه هم نفرین هاش منو میگیره 

خونه اونا برم که چی بشه آخه  چند تا از عمو هام معلولن همون هارو نگه داره زیاده دیگه من کجا برم ...

درس بخون برو دانشگاه یه چیزی بشو .یا دانشگاهت بندلز شهر دیگ

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
اصلا نمی‌خوام اون برام غذا درست کنه اگه اینجوری منت می‌ذاره 

بهش بگو مادر امروز ناهار با من. اینجوری کمکش توی کارها. دلشون به دست بیار. شاید نرم شد و یواش یواش گذاشت بری سر کاری، هنری حرفه ای. خلیفه بخدا. مادرت فقط با تو بده؟ با برادران مشکلی نداره؟ مشکل اعصاب نداره؟

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.