2777
2789
عنوان

گوشی A12 یا A13؟

510 بازدید | 28 پست

با دلیل لطفا 

درباره معایب a12 خبر دارم 

صفحه تار 

دوربین بی کیفیت

معایب a13 چیه؟

لطفا صادق باشید ممنونم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم و مامانم آ ۱۳ داریم، جدی میگم هیچ عیبی نداره دوربینشم بی نظیره، فقط میگن نور زمینش کمه ولی چرت ...

وای امیدوارم کردی مرسی عزیزم 

میخوام برای روز مادر برای مامانم گوشی بخرم باتری گوشیش خرابه 😍

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

هیچ فقط از گوشی میانرده توقع پرچم دار نداشته باش

توقع پرچم دار ندارم چون برای شخص عزیزی هست خواستم بی کیفیت نباشه 

دخترم یماهه خریدهA13 . بنظرم نور صفحه اش بی روحه . چشمم درد میگیره . اما دوربینش خوبه بد نیست .  ...

اگه نور صفحه رو زیاد کنیم چی 

مصرف باتریش چطوره؟

وای امیدوارم کردی مرسی عزیزم  میخوام برای روز مادر برای مامانم گوشی بخرم باتری گوشیش خرابه 😍

باتریش عالیه، خودشم ۱ ساعتو نیم طول میکشه شارژ شه ولی چون شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی میکنه میتونی خودت بخری زودتر شارژ شه

باتریش عالیه، خودشم ۱ ساعتو نیم طول میکشه شارژ شه ولی چون شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی میکنه میتونی خودت ب ...

ممنونم ازت اگه نور صفحه رو تا اینجا زیاد کنیم کیفیت صفحش خوب میشه؟

اگه نور صفحه رو زیاد کنیم چی  مصرف باتریش چطوره؟

زیاد هم میکنم حس میکنم زیاد روشن نیست .مصرف باطریش خوبه .دخترم یسره بازی میکنه باهاش .روزی یبار شارژ میزنه.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞