تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
خودم و مامانم آ ۱۳ داریم، جدی میگم هیچ عیبی نداره دوربینشم بی نظیره، فقط میگن نور زمینش کمه ولی چرت میگن نور صفحه من همیشه خیلی کمه مال مامانمم نصفس همیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم و مامانم آ ۱۳ داریم، جدی میگم هیچ عیبی نداره دوربینشم بی نظیره، فقط میگن نور زمینش کمه ولی چرت ...
وای امیدوارم کردی مرسی عزیزم
میخوام برای روز مادر برای مامانم گوشی بخرم باتری گوشیش خرابه 😍
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
توقع پرچم دار ندارم چون برای شخص عزیزی هست خواستم بی کیفیت نباشه
دخترم یماهه خریدهA13 . بنظرم نور صفحه اش بی روحه . چشمم درد میگیره . اما دوربینش خوبه بد نیست . ...
اگه نور صفحه رو زیاد کنیم چی
مصرف باتریش چطوره؟
باتریش عالیه، خودشم ۱ ساعتو نیم طول میکشه شارژ شه ولی چون شارژر ۲۵ واتی پشتیبانی میکنه میتونی خودت ب ...
ممنونم ازت اگه نور صفحه رو تا اینجا زیاد کنیم کیفیت صفحش خوب میشه؟