یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست سلام خانوما. من امروز موعدمه کمرم درد میکنه و نوک سینه ام حالت پری هم دارم اقدام بودم ممکنه باردار باشم پریودهامم منظمه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/21 | 11:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 اونجا کمت بود اومدی اینجارو بترکونی 😂 چ خوب شناختمتتتت دیدی من خیلی باهوشم😎😂 افرین بهت دخترم😁😂اونجا هر وی اطلاعات دادم اینجام دادم دا مو ب مو🤣 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 افرین بهت دخترم😁😂 اونجا هر وی اطلاعات دادم اینجام دادم دا مو ب مو🤣 وقتی گفتی اگه این ماهم نشم میرم دکتر فهمیدم خود دیوثتی 😂
nafas390 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 655 ادرار صب باشه؟ اره حالا فردا صبح انجام بده انشالله كه بارداري انشالله منم دوهفته ديگه پريود نشم 🥲 باردار باشم درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 وقتی گفتی اگه این ماهم نشم میرم دکتر فهمیدم خود دیوثتی 😂 اینجا حفظ ابرو کن🤣🤣🤣 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 اره حالا فردا صبح انجام بده انشالله كه بارداري انشالله منم دوهفته ديگه پريود نشم ... ایشالا دوتامونم باردار باشیم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 😂 برو ورزش کن بلکه زود بزایی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafas390 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 655 ایشالا دوتامونم باردار باشیم انشالله 🥲🙏 درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6604 برو ورزش کن بلکه زود بزایی اگه خودمو جر بدمم نمیزامهرچی درد از قبل داشتم همش رفته
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 اخی چ قشنگ. نمیدونم یجورایی تو دلم افتاده ولی نمخام امید بدم بخودم شاید چیزی نباشه واسه بی بی بیچک گزاشتن زوده هنوز عزیز دلم بزار چند روز بگزره انشالله که بارداری🤲 تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 واسه بی بی بیچک گزاشتن زوده هنوز عزیز دلم بزار چند روز بگزره انشالله که بارداری🤲 واقعا؟ 🥺درد پریودی دارما _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 واقعا؟ 🥺درد پریودی دارما ولی من درد ندارم نمیدونم چرا🤣نمیخام الکی امیدوار شم بعد دلم بشکنه تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
m_fafa_m عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 314 بر خلاف هر ماه این ماه دو س روز پیش یکم درد داشتم الان اصن هیچ فردا پس فردا موعدمه😂 تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ولی من درد ندارم نمیدونم چرا🤣نمیخام الکی امیدوار شم بعد دلم بشکنه چن ماهه اقدامی؟ منم پری میشم چشمم اب نمیخوره این ماهم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡