2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
دو روز پیش و امروز زدم منفی شد اخه🥺☹️

پس حداقل یک هفته یا پنج روز دیگه باید امتحان کنی بعد اگه هم باز منفی شد و پریود هم نشدی باید آزمایش خون بدی حتما😁یه فامیل داشتیم همین شکلی مثل تو چندباری بیبی چک استفاده کرده بود ولی منفی شده بود بعدش ازمایش خون که داد نشون داد بارداره😍انشاالله که توام بارداری 🤩🤩صب کن چند روز ببینم پریود میشی یانه چیز سرد نخور اصلا ترشیجات لبنیات خلاصه چیز گرم بخور

خسس_تتت-تههه💔
دو_ اسم نی نیت چیه😍

سلام عزیزم

ان شاالله که بارداری

بیا خبرشو بده حتما،منم کمردرد دارم، دو روز دیگه موعدمه ولی خب من ۵ ساله منتظرم،این ماهم iui انجام دادم، دعا کن باردار باشم🤲🤲🤲

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره عزیزم 

ادرار صب باشه؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دوماه ک هیچی نیس عزیزم اسم نینیم معلوم نیس هنوز😁 من میگم اریا باباش میگه ارمان

انتظار واقعا سخته این ماه باردار نشم میرم دکتر🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
انشاالله باردار میشی بدون سختی

انشالله عزیزم

پس حداقل یک هفته یا پنج روز دیگه باید امتحان کنی بعد اگه هم باز منفی شد و پریود هم نشدی باید آزمایش ...

خدا از دهنت بشنوه. ماه پیش بی بی چکان مثبت شد اما از دادم منفی. کاش اینها برعکس شه و باردار باشم🥺☹️😍

توهمونی نیسی ک ک تو روبیکا تو گپ مایی😁

نازنین تویی🤣🤣

نه روحشمممم گمشوووو بینم 😂😂😂😂❤❤❤

تو گروه بس زار زدم اومدم نی نی سایت و اباد کنم🤣

خدا از دهنت بشنوه. ماه پیش بی بی چکان مثبت شد اما از دادم منفی. کاش اینها برعکس شه و باردار باشم🥺☹️ ...

انشاالله که بارداری🥰😍🤲🥺شاید این بار درست دراومد وباردار بودی برای منم دعا کن🥲

خسس_تتت-تههه💔
انشاالله که بارداری🥰😍🤲🥺شاید این بار درست دراومد وباردار بودی برای منم دعا کن🥲

چشم. شما اقدامی