2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 214 پست
اونجا کمت بود اومدی اینجارو بترکونی 😂 چ خوب شناختمتتتت دیدی  من خیلی باهوشم😎😂

افرین بهت دخترم😁😂

اونجا هر وی اطلاعات دادم اینجام دادم دا مو ب مو🤣

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ادرار صب باشه؟ 

اره حالا فردا صبح انجام بده 

انشالله كه بارداري 

انشالله منم  دوهفته ديگه پريود نشم 🥲 باردار باشم 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
وقتی گفتی اگه این ماهم نشم میرم دکتر فهمیدم خود دیوثتی 😂

اینجا حفظ ابرو کن🤣🤣🤣

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره حالا فردا صبح انجام بده  انشالله كه بارداري  انشالله منم  دوهفته ديگه پريود نشم ...

ایشالا دوتامونم باردار باشیم

😂

برو ورزش کن بلکه زود بزایی

اخی چ قشنگ. نمیدونم یجورایی تو دلم افتاده ولی نمخام امید  بدم بخودم شاید چیزی نباشه

واسه بی بی بیچک گزاشتن زوده هنوز عزیز دلم بزار چند روز بگزره  انشالله که بارداری🤲

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
واسه بی بی بیچک گزاشتن زوده هنوز عزیز دلم بزار چند روز بگزره  انشالله که بارداری🤲

واقعا؟ 🥺درد پریودی دارما

ولی من درد ندارم نمیدونم چرا🤣نمیخام الکی امیدوار شم بعد دلم بشکنه

چن ماهه اقدامی؟ منم پری میشم چشمم اب نمیخوره این ماهم