2777
2789
عنوان

قبولم نکردن:(((((

565 بازدید | 41 پست

آقا اصلا احساساتی نیستم ولی واقعا جررر خوردم از بس آزمون دمو دادم امروز طرف گفت زیاد تدریست چنگی به دل نمیزد😐🚶‍♀️بهم ۱۵ ساعت وقت داده تا یه بار دیگه تدریس کنم چی کار کنم به کار نیاااااز دارم فقط یه بار دیگه بهم فرصت داده فردا🤦🏻‍♀️

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تن صدا تاثیررررر داره 

لبخند بزن و حرکات دستتو تنظیم کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

تمام توانت بزار

منم فردا امتحان دارم پریود شدم مغزم کار نمیکنه اصلا

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
میتونم بپرسم رشتت چی بود؟:/

من واسه زبان ۷ سال زحمت کشیدم بابا الکی نمیرم به جان اکسم فارغ التحصیل کانون زبان ایران بودم ۵ سال پیش اونجا منو واسه تدریس میخواستن ناز کردم😐الان یه موسسه زبان منطقه محروم برام شده شاخ🤦🏻‍♀️😐

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
خوشبختم گلم..منم امروز روزاول باشگاه پریودشدم🤣

وای بخدا دلم میخواد جیغ بزنم و گریه کنم

استاد جلسه قبل بهم تیکه انداخت که من درس نخونم 

خواستم این جلسه جبران کنم که پریود شدم:) حس میکنم مغز ندارم 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

هیچی با آرامش بخواب جایی که نمیخوانت نمون برو جای دیگه فردا زنگ بزن بگو من در عرض یک روز نمیتونم شیوه تدریسمو عوض کنم اگه مایل به همکاری نیستین نیازی به اتلاف وقت نیست محترمانه تلفنو قطع کن اینجوری وارد اون کار هم بشی دائم اذیتت میکنن جایی برو که بخوانت و برات ارزش قائل باشن روزی خدا میرسونه شک نکن