آقا اصلا احساساتی نیستم ولی واقعا جررر خوردم از بس آزمون دمو دادم امروز طرف گفت زیاد تدریست چنگی به دل نمیزد😐🚶♀️بهم ۱۵ ساعت وقت داده تا یه بار دیگه تدریس کنم چی کار کنم به کار نیاااااز دارم فقط یه بار دیگه بهم فرصت داده فردا🤦🏻♀️
یغنی مشکل اینه فقط فک نکنما😐 فقط میدونم اوضاعم خیته
تسلطتوو بالا ببر😂😂
من ک ری... و برگشتم خونه
دیگ نرفم🙊😆😆
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ببین قدرت تکامل و ارتباط گیری با مخاطب و انتقال اطلاعات خیلی مهمه، تو پرفسور زبان هم باشی بازم از این لحاظ ضعیف باشی، بعنوان مدرس بهت سخت گرفته میشه و درنهایت میگن برو رد کارت
اول اینارو تقویت کن بعد اقدام به کار کن..سعی کن رو صدات تسلط داشته باشی و لکنت نگیری و توپوق نزنی
ایول این قشنگترین چیزی بود که بهش نیاز داشتم دهنتو قربون😁😂❤
اگه یک هفته بهت فرصت میدادن نگهت میداشتن ولی ۱۵ ساعت یعنی بهونه. احتمالا خیلی تابلو کردی به کار نیاز داری اینطوری خواستن عذاب وجدامن خودشونو آروم کنن. دوره های آموزش تدریس زبان انگلیسی از گوگل سرچ کن فکر کنم آموزشش باشه