2777
2789
عنوان

قبولم نکردن:(((((

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 41 پست
اگه یک هفته بهت فرصت میدادن نگهت میداشتن ولی ۱۵ ساعت یعنی بهونه. احتمالا خیلی تابلو کردی به کار نیاز ...

نه بابا اصلا تعاملی نداشتم امروز یه تدریس دمو رفتم گفت چنگی به دل نزد فردا بیا حالا شد شد نشد نشد ولی خب کاش بشه👌😐ولی شاید به قول خودت بخونه باشه حالا میرم ببینم چی میشه دیگه فردا میگم اسکول کردنم یا واقعا یه تدریس دیگه میخواست 🤷🏼‍♀️

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم کاش یکم شل بگیرن در عین کار اینا رو بهتر کنم☹

بهشون حق بده شما خودتون حاضرین مثلا مؤسسه داشته باشین مدرس هایی استخدام کنید که هنوز نیاز به آموزش و تقویت دارن؟؟!

سطح کیفی مؤسسه شون میاد پایین و مطئنن کسی نمیره همچین آموزشگاهی، آموزش ببینه

شما درسته که سوادشو دارین ولی باید همونقدر که سواد این رشته رو دارین همونقدر هم قدرت در انتقال اطلاعاتت قوی باشی..

بنظرم واقع بین باشیم، کسی که موسسه میزنه بدنبال بهترین هاست که حق هم دارن در عوض قراره حقوق بده

فرق نمیکنه اول از چی شروع کنی؟ مثلا گرامر یا تلفظ و معنی کلمات و... یا فرق نمیکنه که کدومو اول یاد ...

من باشم اول دایره لغاتمو زیلد میکنم آهنگ حفظ میکنم فیلم میبینم بعدش کتاب grammer in use رو میخونم ولی کلا سوییچ کن زندگیتو به زبان انگیلیسی فحشم میدی انگیلیسی باشه کلا تنظیمات کارخونه رو بزار رو انگلیسی کم کم

بهشون حق بده شما خودتون حاضرین مثلا مؤسسه داشته باشین مدرس هایی استخدام کنید که هنوز نیاز به آموزش و ...

آره درسته مشکلی ندارم فردا اگه پس زده شدم ولی خو لامصب منم به پول نیاز دارم😁🚶‍♀

بهشون حق بده شما خودتون حاضرین مثلا مؤسسه داشته باشین مدرس هایی استخدام کنید که هنوز نیاز به آموزش و ...

راستی  اینم بگم گفت که ۴۵۰ تومن بده آموزش بدیم اول خب گفتم دمو بگیر اول بیزحمت بگو امکان جذب چقدره حالا نمیدونم دیگه میشه بدون هیچ آموزشی به شکل معجزه وار من کارد موسسه شم یا نه 🤲🤷🏼‍♀️

آره درسته مشکلی ندارم فردا اگه پس زده شدم ولی خو لامصب منم به پول نیاز دارم😁🚶‍♀

برا تدریس از آموزش مجازی شروع کن یه کانال بزن برا کنکوری ها یه سری از ازاطلاعاتت رو مجانی بزار..البته برای کنکور زبان😐بقیه رشته ها ک دیگ عمومی ندارن😕

یا مترجم شو..یه چنتا آگهی تو دیوار دیدم ادمین مسلط به زبان میخاستن..حقوقشم بالای۵میل بود..اگه بگردی هس

راستی  اینم بگم گفت که ۴۵۰ تومن بده آموزش بدیم اول خب گفتم دمو بگیر اول بیزحمت بگو امکان جذب چق ...

عه خوبه که اموزش دارن، انشالا که موفق باشی

اگه چن جا دیگه بگردی و پیگیر باشی حتما کار برات پیدا میشه

بنظرم تو که زبانت خیلی خوبه برنامه نویسی یاد بگیر، نونت تو روغنه

برا تدریس از آموزش مجازی شروع کن یه کانال بزن برا کنکوری ها یه سری از ازاطلاعاتت رو مجانی بزار..البت ...

کم نیارم فقط به قول خودت بگردم یه راهی پیدا میشه 😍

عه خوبه که اموزش دارن، انشالا که موفق باشی اگه چن جا دیگه بگردی و پیگیر باشی حتما کار برات پیدا میش ...

برنامه نویسی سیستم میخواد من لپ تاپمو تحویل بابا دادم ندارمش فعلا🤦🏻‍♀️