2821
2789
عنوان

✖حس ششم❌

260 بازدید | 49 پست

نمیخواید بکشید بیرون از حس ششم؟😐

من جریان یکیشونو بگم پشماتون میریزه اونقد ادم بدجنسی بود😒 البته همه ادما بد نیستن اینو برا این گفتم ک بدونید حرفاشون غلطه❌❌❌

خب تعریف کن

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این ادم من با هرکی وارد رابطه میشدم اول میگفت ادم خوبیه بعد چندبار زنگ زدن دوسه تا عیب و ایراد واسه طرف میزاشت✖ خلاصه منو ناراحت میکرد با حرفاش مثلا میگفت چقد بیچاره ای اون پسر یا اون رفیق دخترت با تو صادق نیس یا داره تورو مسخره میکنه و...

هرچی میپرسیدم ی چیزی میگفت ک من ناراحت میشدم

مثلا من یه چیزی میشد راحت میگفت اره هم‌کلاس تو اینکارو کرده یا خالت اینکارو کرده😐مثلا میگمااا ب همه تهمت میزد منم بدبین میکرد بهشون

خیلیم مشتری داشتااا بعد یه روز اسمشو تو گوگل دیدم ب عنوان رمال زدن ک پول میگیره و ... منم بهش گفتم اسمت تو گوگله😐برگشت گفت این کار تو بوده تو کردی تو اسم منو گذاشتی تو گوگل😒😒دیگ باهاش دعوام شد و بلاکش کردم

اینو میگم ک بدونید اگه راست میگفت و ادم حسابی بود میفهمید کار من نبوده همینجوریم ب بقیه تهمت میزنن یا میگن دوس دختر دوس پسراتون اینجورین اونجورین

سمت این ادما نرید خدایی✖من خلاصه گفتم یکارایی با من کرد ک من پشیمونم ب حرفاش گوش میدادم