2777
2789
عنوان

✖حس ششم❌

260 بازدید | 49 پست

نمیخواید بکشید بیرون از حس ششم؟😐

من جریان یکیشونو بگم پشماتون میریزه اونقد ادم بدجنسی بود😒 البته همه ادما بد نیستن اینو برا این گفتم ک بدونید حرفاشون غلطه❌❌❌

خب تعریف کن

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این ادم من با هرکی وارد رابطه میشدم اول میگفت ادم خوبیه بعد چندبار زنگ زدن دوسه تا عیب و ایراد واسه طرف میزاشت✖ خلاصه منو ناراحت میکرد با حرفاش مثلا میگفت چقد بیچاره ای اون پسر یا اون رفیق دخترت با تو صادق نیس یا داره تورو مسخره میکنه و...

هرچی میپرسیدم ی چیزی میگفت ک من ناراحت میشدم

مثلا من یه چیزی میشد راحت میگفت اره هم‌کلاس تو اینکارو کرده یا خالت اینکارو کرده😐مثلا میگمااا ب همه تهمت میزد منم بدبین میکرد بهشون

خیلیم مشتری داشتااا بعد یه روز اسمشو تو گوگل دیدم ب عنوان رمال زدن ک پول میگیره و ... منم بهش گفتم اسمت تو گوگله😐برگشت گفت این کار تو بوده تو کردی تو اسم منو گذاشتی تو گوگل😒😒دیگ باهاش دعوام شد و بلاکش کردم

اینو میگم ک بدونید اگه راست میگفت و ادم حسابی بود میفهمید کار من نبوده همینجوریم ب بقیه تهمت میزنن یا میگن دوس دختر دوس پسراتون اینجورین اونجورین

سمت این ادما نرید خدایی✖من خلاصه گفتم یکارایی با من کرد ک من پشیمونم ب حرفاش گوش میدادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز