2777
2789
عنوان

✖حس ششم❌

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 49 پست
خیلیم مشتری داشتااا بعد یه روز اسمشو تو گوگل دیدم ب عنوان رمال زدن ک پول میگیره و ... منم بهش گفتم ا ...

اره خب اگه واقعا اینکاره باشن ی فکری ب حال خودشون میکنن،..ولی من گاها از کسی ک بگه حسش قویه اینا برا سرگرمی میپرسم

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب اگه واقعا اینکاره باشن ی فکری ب حال خودشون میکنن،..ولی من گاها از کسی ک بگه حسش قویه اینا برا ...

اره من متوجع شدم اگ کار بلد بود ک میفهمید من نبودم

و فهمیدم همه حرفاشم درووغ بودن🤨😒

راجب ایندتون درست گفت یا فقط گذشته؟؟؟

درمورد اینده گفت ، ینفر به من علاقه داشت و هنوز بهم نگفته بود، این خانوم گفت یه پسر با این مشخصات بدجوری ازت خوشش میاد و بعدا پا پیش میزاره مشخصاتشو دقیقا بهم گفت که مثن موهاش چه حالتیع قدش چطوره و جالب تر این بود بهم گفت من این اقا رو همش تو باشگاه دارم میبینم ، مشخصاتی که گفت به اون اقایی میخورد که میشناختم و نمیدونستم که ورزشکاره رفتم اینستاشو دزدکی چک کردم دیدم همشش تو باشگاه عکس گرفته   بعد یه مدت هم اومد گفت من از اولین بار که دیدمت ازت خوشم میومد روم نشد بهت بگم ،خیلی چیزای دیگم گفت که درست بود ولی طولانیه سخته اینجا تعریف کردنش

خانم شیروانیه؟😐😂 من تقریبا همرو میشناسم

نه اصلا معروف نیست ، پیج اینا هم نداره اصلا ، فقط از طریق مشتری هاش به بقیه معرفی میشن ، من از طریق دوستم باهاش اشنا شدم که که گفت این خانومه بهم گفته ی روز تو خیابون یه مادر و دختر میان جلوتو میگیرن واسه پسرش میان خاستگاریت دقیقااا دوستمم همینجوری ازدواج کرد 

نه اصلا معروف نیست ، پیج اینا هم نداره اصلا ، فقط از طریق مشتری هاش به بقیه معرفی میشن ، من از طریق ...

میشه گلم درخواستی که دادم قبول کنی

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
نه اصلا معروف نیست ، پیج اینا هم نداره اصلا ، فقط از طریق مشتری هاش به بقیه معرفی میشن ، من از طریق ...

عه چ جالب

شمارشو برا منم بفرست امتحانش کنم واس سرگرمی🤨😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز