2777
2789
عنوان

جدا شم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
تا ۶ ماه پیش میگفتم میشه ولی الان خیلی ناامیدم وقتی قیمت خونه و این چیزا میبینم و شرتیط سنگین پدر ما ...

دیگ باید شمام یه کاری بکنید سرکار بری پس انداز کنی و از پدر مادرت بخوای ک ساده بگیرند البته اگ از پارتنرت مطمئنی و میدونی ک ارزش جنگیدن داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه همین میگن برای دوستی ساده هم یه سری معیار های مالی داشته باشین بعدا وابستگی پیش میاد آدم نه راه ...

مسئله اینجاست ما فقط همگروهی درسی بودیم ... جفتمون بدون اینکه متوجه بشیم احساسات ابجاد شد 

چی بگم همه که اول کاری صاحب خونه نبودن

ببین با خودت چند چندی و چی میخوای از این زندگی

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
دیگ باید شمام یه کاری بکنید سرکار بری پس انداز کنی و از پدر مادرت بخوای ک ساده بگیرند البته اگ از پا ...

زیر بار نمیره من با خانوادم حرف بزنم 

کار میکنم منم تازه درسم تموم شده کار درست حسابی که درآمد درست داشته باشه متاسفانه ندارم 

🙃قبلا معتقد بودم دوست داشتن کافیه برای تحمل هر چیزی ولی الان خیلی معتقد نیستم بهش

با این وجود بازم الان اگر جای شما بودم فکرنمیکنم میتونستم عشقمو ترک کنم.من ادم احساسی هستم و خب متاسفانه احساساتم غلبه میکنه و خب ترک نمیکنم طرفمو اما اینم باید دید

که طرف داره تماااام تلاششو میکنه چقدر تونسته تلاشش نتیجه بده یا در اینده نتیجه بده و یا حتی ۲تایی چقدر میشه تلاش کرد

چی بگم همه که اول کاری صاحب خونه نبودن ببین با خودت چند چندی و چی میخوای از این زندگی

چون تک بچه بودم و وضع خونوادم  خوب بود همه میگن نمیتونی کنار بیای ، الان چشات کوره 

خیلیا منو میترسونن

🙃قبلا معتقد بودم دوست داشتن کافیه برای تحمل هر چیزی ولی الان خیلی معتقد نیستم بهش با این وجود بازم ...

کاش دوست داشتن کافی بود 

نمیتونم منم ترک کنم ولی ترس اینده داره دیوونم میکنه

چون تک بچه بودم و وضع خونوادم  خوب بود همه میگن نمیتونی کنار بیای ، الان چشات کوره  خیلیا ...

اونا هم درست میگن

ولی باید ببینی چقدر قراره سخت باشه زندگیتون؟

درحد چندسال؟

کنار هم بعد از گذشت چندین سال میتونید زندگیتون رو بسازید؟

شما میتونید تحمل کنید بخاطر عشقتون؟

و از اونور هم فکر کنید که جدا بشید میتونید کنار کسی باشید که صرفا فقط همسرتونه و حس خاصی ندارید بهش؟

بنظر من پیش مشاور برید با ی مشاور ی جلسه حتما صحبت کنید که پشیمون نشید

2790
2778
2791
2779
2792