2789
عشقم خانوادت دوقلو زان اول تو شوهرتو درست کن همه چیت درست میشه یکی فتنس تو زندگیت خودتم شک داری بهش& ...

زیبا منو میگی

کی ازدواج میکنم ؟

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه تک نیت بگو سوالی

چراا منو نمیگی من الان باردارم یا نه اگه نه که کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
932
چون از جانب شما خیالشون راحته و منتظرن خودت اقدامی بکنی.  

@محبوبه_بااانو            عزیزم من اقدامی قرار نیست بکنم خودش هم میدونه خودش اگر دوست داره زندگیمون را باید تلاشی بکنه که متاسفانه نمی کنه،خودش آیا میاد خانه؟آیا زنگ میزنه؟چون خودش خانه را ترک کرده

1401/1
نه جدایی محضری ندارین عزیزم یکم روی مدیریت روابطتت تلاش بیشتری کن  یکم ضعیف داری عمل میکنی&nb ...

چراا منو نمیگی من الان باردارم یا نه اگه نه که کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
چراا منو نمیگی من الان باردارم یا نه اگه نه که کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم&n ...

عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم.‌

خیر انعقاد نطفه نداشتین

توی فصل پیش رو بارداری داری.

عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم.‌ خیر انعقاد نطفه نداشتین توی ...

ینی بهار؟؟

یا زمستون؟؟؟

عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم.‌ خیر انعقاد نطفه نداشتین توی ...

عزیزم بالاسوالمو حواب دادین،ممنونم ازت

میشه بگین همسرم واقعا زنگ میزنه یاپیام میده؟خیلی دلم شکسته بیقرارم

🙃

منم بگو کی صاحب خونه میشم

فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه  پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست