mina83mi مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 818 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 7982 بازدید | 823 پست حس ششم کسی هست؟ 1401/10/21 | 01:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobina_77eb عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 5621 عشقم خانوادت دوقلو زان اول تو شوهرتو درست کن همه چیت درست میشه یکی فتنس تو زندگیت خودتم شک داری بهش& ... زیبا منو میگیکی ازدواج میکنم ؟ لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 منم بگو کی صاحب خونه میشیم خواهش میکنم بگو فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست
تنهایی۲۱۱۷ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 124 نه تا تهش میری عزیزم میشه بهم بگی حس همسرم نسبت به من چیه؟ طلاق میگیریم؟
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 نه تا تهش میری منم بگو کی صاحب خونه میشم فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 یه تک نیت بگو سوالی چراا منو نمیگی من الان باردارم یا نه اگه نه که کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 عزیزم میشه بگی حس همسرم نسبت به من چیه؟ واینکه طلاق میگیریم؟ نه جدایی محضری ندارینعزیزم یکم روی مدیریت روابطتت تلاش بیشتری کن یکم ضعیف داری عمل میکنی
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10836 932چون از جانب شما خیالشون راحته و منتظرن خودت اقدامی بکنی. @محبوبه_بااانو عزیزم من اقدامی قرار نیست بکنم خودش هم میدونه خودش اگر دوست داره زندگیمون را باید تلاشی بکنه که متاسفانه نمی کنه،خودش آیا میاد خانه؟آیا زنگ میزنه؟چون خودش خانه را ترک کرده1401/1
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 نه جدایی محضری ندارین عزیزم یکم روی مدیریت روابطتت تلاش بیشتری کن یکم ضعیف داری عمل میکنی&nb ... چراا منو نمیگی من الان باردارم یا نه اگه نه که کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 چراا منو نمیگی من الان باردارم یا نه اگه نه که کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم&n ... عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم.خیر انعقاد نطفه نداشتینتوی فصل پیش رو بارداری داری.
تنهایی۲۱۱۷ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 124 نه جدایی محضری ندارین عزیزم یکم روی مدیریت روابطتت تلاش بیشتری کن یکم ضعیف داری عمل میکنی&nb ... ینی چی ضعیف عمل میکنم ینی نباید کوتاه بیام دوباره؟
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم. خیر انعقاد نطفه نداشتین توی ... ینی بهار؟؟یا زمستون؟؟؟ ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
khorshidezibaeiha عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 6961 عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم. خیر انعقاد نطفه نداشتین توی ... عزیزم بالاسوالمو حواب دادین،ممنونم ازتمیشه بگین همسرم واقعا زنگ میزنه یاپیام میده؟خیلی دلم شکسته بیقرارم 🙃
تنهایی۲۱۱۷ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 124 نه جدایی محضری ندارین عزیزم یکم روی مدیریت روابطتت تلاش بیشتری کن یکم ضعیف داری عمل میکنی&nb ... حس همسرم نسبت به من چیه
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 عزیز من توی جاده ام بخدا نت بزور وصل میشه سعی میکنم همه رو جواب بدم. خیر انعقاد نطفه نداشتین توی ... منم بگو کی صاحب خونه میشم فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست