2789
932
چون از جانب شما خیالشون راحته و منتظرن خودت اقدامی بکنی.  

@محبوبه_بااانو          عزیزم من اقدامی قرار نیست بکنم خودش هم میدونه خودش اگر دوست داره زندگیمون را باید تلاشی بکنه که متاسفانه نمی کنه،خودش آیا میاد خانه؟آیا زنگ میزنه؟چون خودش خانه را ترک کرده

بله علاقه داره  و ظاهرا از طریق واسطه اقدام میکنه  ۲ وعده زمانی طولانی آینده

گلم کنکور دی ماه دندون پزشکی قبول میشم ؟

یعنی سال دیگه مهر ماه واسه دانشگاه میرم تهران؟

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@mobijoon   عزیزم تو طالع من دوقلو هست؟من دوسال آینده باردار میشم؟کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزی ...

عشقم خانوادت دوقلو زان اول تو شوهرتو درست کن همه چیت درست میشه یکی فتنس تو زندگیت خودتم شک داری بهش 

عشقم خانوادت دوقلو زان اول تو شوهرتو درست کن همه چیت درست میشه یکی فتنس تو زندگیت خودتم شک داری بهش& ...

عزیزم بالاسوالمو حواب دادین،ممنونم ازت

میشه بگین همسرم واقعا زنگ میزنه یاپیام میده؟خیلی دلم شکسته بیقرارم

🙃
عشقم خانوادت دوقلو زان اول تو شوهرتو درست کن همه چیت درست میشه یکی فتنس تو زندگیت خودتم شک داری بهش& ...

@mobijoon      عزیزم خواهر همسرم هست یا آنی که خودم میدونم کیه؟عزیزم من هر کاری لازم بود کردم متاسفانه خودش و خانواده اش بیخیال هستند،خودش خانه را به خاطر لجبازی و بچه ننه بودن ترک کرده،خیلی وقته قهر هستیم

بخدا میاد به دیدنت

میشه هرچی ازم حس میکنی بگی:)

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐