چون از جانب شما خیالشون راحته و منتظرن خودت اقدامی بکنی.
@محبوبه_بااانو عزیزم من اقدامی قرار نیست بکنم خودش هم میدونه خودش اگر دوست داره زندگیمون را باید تلاشی بکنه که متاسفانه نمی کنه،خودش آیا میاد خانه؟آیا زنگ میزنه؟چون خودش خانه را ترک کرده
بله علاقه داره و ظاهرا از طریق واسطه اقدام میکنه ۲ وعده زمانی طولانی آینده
گلم کنکور دی ماه دندون پزشکی قبول میشم ؟
یعنی سال دیگه مهر ماه واسه دانشگاه میرم تهران؟
یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشقم خانوادت دوقلو زان اول تو شوهرتو درست کن همه چیت درست میشه یکی فتنس تو زندگیت خودتم شک داری بهش& ...
@mobijoon عزیزم خواهر همسرم هست یا آنی که خودم میدونم کیه؟عزیزم من هر کاری لازم بود کردم متاسفانه خودش و خانواده اش بیخیال هستند،خودش خانه را به خاطر لجبازی و بچه ننه بودن ترک کرده،خیلی وقته قهر هستیم
یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐