2777
2789
عنوان

رفتار خواهرم بعد ازدواج

895 بازدید | 26 پست

کلا عوض شده قبلاباهم خوب بودیم ولی از زمانی ک ازدواج کرد اصلا نمیتونم باهاش راحت باشم انگاری خودشو میگیره و مدام با رفتاراش منو ازار میده

مثلا ب شوخی بهش گفتم دماغت انگاری بزرگ شده (عمل کرده) منظورم این بود ورم کرده با ی حالتی بهم گفت خب منظورت چیه 

اصلا ی طوری برخورد کرد عصبی شدم

خیلی خودشو میگیره 

یا اینکه امروز نوبت سونو داشته ولی هم خودش هم مامانم ازم پنهون کردن واقعا دلم گرفت 

اخه من اصلا باهاشون اینطور نیستم کلا ی جوری شده خونه و زندگیش شاید از زندگی من بهتر باشه ولی چرا باید ادم خودشو بگیره اونم برا خواهرش یا ی رفتاری کنه ک روابط خانوادگی خراب شه  

یادمه قبلا چن بار تو بحث بهم گفت ب چی خودت مینازی با اون خونه فسقلیت 

الان ک رفتاراشو میبینم متوجه شدم اون حرفاش  فقط رو ناراحتی نبودن  و عمدا گفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش خونه داره در حد قصر؟؟؟

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊

الان داغه فکر میکنه ببر بنگال شکار کرده بذار ۰ن مدت دیگه اتیشش خوابید بر میگرده ب تنظیمات کارخانه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ناراحت نشو منم به خواهرم هر چی میشه میگم اون اصلا هیچی نمیگه دیگه عادت کردم منم بهش هیچی نمیگم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

الان داغه فکر میکنه ببر بنگال شکار کرده بذار ۰ن مدت دیگه اتیشش خوابید بر میگرده ب تنظیمات کارخانه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ی ساله ازدواج کرده

واییی منم اینقدر بدم میاد از اینا که تاازدواج میکنن کلا از این رو به اون رو میشن اه

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

وای منم دختر داییم ازدواج کرد،انگار نوبل فیزیک برنده شده بود😒😂یه قیافه ای میگرفت و کلا رفت و امدشو قطع کرده بود،فکرکرده بود خونه شوهر 💩 براش😂،خداروشکر بعد یکی دوسال فهمید خبری نیس با گردن کج برگشت،ولی دیگه رابطه ها از بین رفته بود و خودش تنهایی کشید