2777
2789
عنوان

رفتار خواهرم بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 26 پست

خواهرم خواستگار اومد براش 

کلا دیگه محل به کسی نمیده 

عااامو جمع کن خودتو یه شوهره دیگه 

با اون همه پشم وپیل 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودتو میگیری براش؟تو زندگیش دخالت کردی؟حتما ی کاری کردی ک اونم نمیخواد از چیزای پنهانش خبر داشته ...

ن اصلا اتفاقا از این ناراحتم چرا نمیتونم مثل اون خودمو بگیرم حداقل مثل خودش رفتار کنم ک متوجه رفتارش بشه 

خواهرم خواستگار اومد براش  کلا دیگه محل به کسی نمیده  عااامو جمع کن خودتو یه شوهره دیگه& ...

اقا خوبه ک من خواهر ندارم  راحتم از این چیزا

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
درمورد بینی شوخیت نابجابوده همه بعدعمل بینی تا شکل واقعیش مشخص بشه و ورم بخوابه پر از استرسن

ی ساله عمل کرده بی منظور گفتم اخه قبلا اینطور نبود تعجب کردم ک گفتم

اقا خوبه ک من خواهر ندارم  راحتم از این چیزا

خواهر خوب نعمته ولی امان از اینکه یه ادم جلب خواهرت بشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
این روزا خواهرم شبیه خواهر نیست .. خودش حسوده فک می‌کنه بقیم مثل خودشن  

خواهر منم حسوده اگه من چیزی داشته باشم و اون نداشته باشه قبل اینکه اصلا من بخوام چیزی بگم پیش پیش حرفشو میزنه ک ب چی مینازی ب فلان هزارو یک حرف میزنه

یعنی چی جلب خواهر شه؟

میگم یه ادم جَلَب، خواهرت باشه 

منظورم از ذاتشه 

نشنیدی میگن طرف جلبه؟؟ یعنی بدجنس

خواهر منم حسوده اگه من چیزی داشته باشم و اون نداشته باشه قبل اینکه اصلا من بخوام چیزی بگم پیش پیش حر ...

همون لحظه بگو وووووووو من حتی خودم یادم نبود به اون چیز 

تو چقد دقیقی تو زندگی من، حتی بیشتر از خودم

میگم یه ادم جَلَب، خواهرت باشه  منظورم از ذاتشه  نشنیدی میگن طرف جلبه؟؟ یعنی بدجنس

اخ راس میگی ب خدا .من خودم خالم اینجوریه.مامانم انقد باهاش خوبه برا همشون همیشه دعا خیر میکنه‌ولی اون خواهرش ب شدت بی ادب و حسود و بدجنسه

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش