2777
2789
عنوان

سرکتاب رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 15241 بازدید | 50 پست
گرفتم آورد دیگه برات اینو .  پولم نخواستم  رایگان رایگان 😁😆🤣😅

مرسی خوب خوب شدم 😂😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
يكى از رموز موفقيّت پيشوايان دينى، صبر آنان بر مشكلات شخصى، جنگ ها، فقرها، بيمارى‌ها، داغ ديدن‌ها و ...

برای کارای شوهرم و جریان خونمون یکی برام باز می‌کنی ممنون 

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرفتم آورد دیگه برات اینو .  پولم نخواستم  رایگان رایگان 😁😆🤣😅

منم میخواممم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

به منکه خیلی چیزا گفت.هم از گذشتم هم از آینده و یه تصمیمم که به هیچکسی نگفته بودم رو بهم گفت

عه پس کارش خیلی خوبه نه این اونجپری کار بلد نیس اخرین بهم گفتزندگیت خوبه و جادویی چیزی نیس تو زندگیت فقط به نفرهست که نیس زبون میزنه لهت و ناراحت میشی ولی ناراحت نشو اون اخلاقشه و زود زود اسپند دود کن وسلام 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
این خانمهایی ک کنار بازار قدیم بندر میشینن و فا..ل میگیرن کارشون چطوریه؟؟؟خیلی جالبن برام

وای خدا نصیب نکنه یه بار دوتاشون دست به دست هم داده بودن جلومون گرفتن گفتن دستتون و باز کنید میخوام آینده تون و بگم و همش می‌گفت ی ۲۰ تومن بزار کف دستت بهت برمیگردونیم فقط برای خودت میخوایم آینده تو بگم پول زیاد بزار ۲۰ تومن گذاشتیم کف دستمون روم برگردوندم دیدم نیست  اون یکی هم اونور مامانمو گیر آورده بود ۵۰ قبلش دست مامانم بود این ۵۰ رو اون یکی زنه با زور از دستش در میاره میگه وایسا وایسا میخوام آینده تو  بگم الان بهت میدم دستش باز می‌کنه پوله رو معلوم نبود چجوری غیبش کرد نمی‌دونم انگشت مخفی داشت چی داشت چیکار. کرد فقط خدا ازشون نگذره همینجوری با زور نگهمون داشتن سرگرممون کردن ۱۰۰ تومن زدن ازمون حداقل می‌گفت نیازمندیم کمکمون کنید بهشون می‌دادیم خودمون نه اینجوری با کلک و حیله آزمون دزدی کنن

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
وای خدا نصیب نکنه یه بار دوتاشون دست به دست هم داده بودن جلومون گرفتن گفتن دستتون و باز کنید میخوام ...

ای وای چه بد

من دیدم همش میگن بیا فالت بگیریم جون مادرت بیا

داشتم خام میشدم که همسرم گفت بیخیال این چیزها 

ولی پسرهای بندری دیدم زیاد کنارشون میشینن😅😅

فکر کنم حاجت هاشون خیلی پیچیدست

خب اینکه همون ۵۰ تومنم زیادش بوده

نه ۵ تومن میگیره اونم ندی چیزی نمیگه اینی که من میگم لباس میفردشه ولی تگه کسی لگه براش یران هم باز میکنه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ای وای چه بد من دیدم همش میگن بیا فالت بگیریم جون مادرت بیا داشتم خام میشدم که همسرم گفت بیخیال ای ...

خیلی دغل بازن همینجور همینجور سرگرمت میکنن ازت پول کش میرن دیگه بعدش رفتیم که زنگ بزنیم پلیس بیاد بگیرتشون عوضیا فرار کرده بودن

خیلی دغل بازن همینجور همینجور سرگرمت میکنن ازت پول کش میرن دیگه بعدش رفتیم که زنگ بزنیم پلیس بیاد بگ ...

از یه مغازه دار پرسیدم چرا اینا اینجورین گفت اینا بندری نیستن

از جیرفت و اون طرفها فصل سرد ک میشه میان کار میکنن و پول ب جیب میزنن و دوباره تابستون بر میگردن.

میشه درخواست قبول کنی

عزیزم دستم خورد رد کردم درخواست میدم خودت قبول کن 

از یه مغازه دار پرسیدم چرا اینا اینجورین گفت اینا بندری نیستن از جیرفت و اون طرفها فصل سرد ک میشه م ...

دقیقا مامانمم میگه اینا ماله اینور اونورن

از یه مغازه دار پرسیدم چرا اینا اینجورین گفت اینا بندری نیستن از جیرفت و اون طرفها فصل سرد ک میشه م ...

شما بندر عباس زندگی میکنی؟!!