سلام دوستان لطفا اگر سیدی کسی رو میشناسید سر کتاب بگیره رایگان دست کارش خوب باشه واقعا معرفی کنید ممنون ترجیحا سید باشه مطمئن باشه کارش
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اها بسلامتی چند روز پیش رفتیم لب دریا بارون میومد خوش بود ی چندتایی دیدیم چادر زدن ملت گفتیم حتما مسافری هستن از جایی اومدن چون اکثرا عیدها میان مسافرت تعجب کردم این موقع سال اومده باشن
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اره ما هم ک اومدیم کمی هوا سرد بود ولی عالی بود خدایی شهرتون و مردمش خیلی گرم و مهمان نوازن ...
راستش ما خودمون شهرستانی هستیم عزیزم برای کار پدرم اومدیم بندر ولی راستش ما که چندساله خونگرمی از مردمش ندیدیم نمیدونم شانسه دیگه همیشه هم صاحبخونع های بد بندری گیرمون اومده آپارتمان نشینی هم که نگم هیچکس به کسی نیست نصف همسایه ها هم بندری ان همسایه از حال همسایه ش خبر ندارع جای تفریحی هم یه لب دریا بیشتر نداره برای زندگی نیومدی بیای پشیمون میشید خیلی سخته همه چیز هم صد علا هست قیمتها ما خودمون فراری هستیم تا چند سال دیگه بابام بازنشسته میشه از اینجا میریم خدارو شکر 😄☹️☹️