2777
2789

خواهرااا رفتم من سونو

گفت همه چی عادیه

نوشته فولیکول های متعدد به اندازه ۶_۵

میلیی متر به طور محیطی در تخمدان ها دیده میشود

این یعنی چی😔😔😔

خیلی میترسمممم من

تا پریودمم ۱۰ روز مونده

درد تخمدان چپ داشتم با کشاله چپ و کمرم

الان یعنب این ماه اقدامم بچه دار نمیشیم😔

کسی اینجوری بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست ک فولیکول بالای ۲۴/۲۵میشه این ینی تخمکات سایزشون کمع برااقدام باید۱۴تابیست باشه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
مگه فولیکول همونی نه نیست که وجودش باعث بارداری میشه؟ کیست فرق داره ها

فولیکولی باعت بارداری میشه ک از ۱۷ تا ۲۴ میلی متر باشن اینا ریزن معمولا تعدا زیاد فولیکول و کوچیک پلی کیستیک یا دی سی او البته ازمایش هورمونی بدی 

پلی کیستیک .باید ازکایش هورمونی بدی

ببخشید من ازمایش هورمونی روز ۱۰ پریودی دادم، هورمونام نرمالن. اما سونو ندادم. کدومشون بیشتر تنبلی رو نشون میدن؟ ممکنه چیزی تو سونو دیده شه ک ازمایش نشون نده؟

ببخشید من ازمایش هورمونی روز ۱۰ پریودی دادم، هورمونام نرمالن. اما سونو ندادم. کدومشون بیشتر تنبلی رو ...

ببین دکترت برسی کنی ولی تخمدان نباید فولیکول متعدد باش با این میلی متر .بنظرم اصلاح سبک کن ورزش کن .اگ اضافه وزن داری کم کن سالم خ.اری کن و تحت نظر باش درست میشه