2777
2789

بچها دوتاعروس هلندی دارم اونیکی کوچیکه که ۴ ماهشه هر وقت از قفس درش میارم میچسبه به سرم

از سرم پایین نمیاد حتی اگر ۲۰ بارم بلندش کنم بلافاصله میشینه روسرم

دودقیقه میخوام بهش خوراکی بدم یا نوازشش کنم اصلااااا نمیاد و تنها نمی ایسته جایی همش میچسبه بمن😫

اونیکی هم ازش تقلید کرده اینو یاد گرفته حالاحساب کن دوتاشو میچسبن به سر من

چیکارکنم کسی تجربه ای داره؟ حتی یه بار واقعا عصبیم کرد بادستم هولش دادم ولی بازم میادروسرم ولکن نیست اح کنه!

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
چ باحال 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای دیوونم کرده هر بار موهامو درست میکنم باپاهای مزخرفش حرابش میکنههههه

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پرنده فروشی ها سوال کن.پرنده فروشی های شهرتون را سرچ کن و یا پرنده فروشی های تهران را سرچ کن.از چند تاشون بپرس ببین چی میگن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
از پرنده فروشی ها سوال کن.پرنده فروشی های شهرتون را سرچ کن و یا پرنده فروشی های تهران را سرچ کن.از چ ...

باشه💁‍♀️

خب بفروششون🙁

زندگیمن😂

شوهرم که بهشون میگه بابامی یعنی قد بابام‌دوستتون دارم😂

توهم بچسب بهشون🥴😂✌️

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

زندگیمن😂 شوهرم که بهشون میگه بابامی یعنی قد بابام‌دوستتون دارم😂

واقعا 😍😍😍😍چه باحال 😁

پس مجبوری یا تحمل کنی، یا از پرنده فروشی ها کمک بگیری. 

من نمیدونم چرا هیچ وقت نتونستم با حیوونا و پرنده ها ارتباط بگیرم بجز سگ کوچولوی دوستم. 

چون اون ک با سرت میچسبه لابد از نوزادی و تولد پیش خودت بوده واسه همین عادت داره بهت 

وااای اره راهی نیست که از من کنده بشن؟

وااای اره راهی نیست که از من کنده بشن؟

شاید دوره ی کودکیشو طی بکنه،و بزرگ بشه ، مستقل بشه و از سرت کنده بشه 😁😁😁

کمی صبر باید

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳