2777
2789

من خودم دیابت بارداری دارم قرص قند میخورم  دوبار

دکترم برام اسن ازمایشو نوشته دیروز یکی بم گف شما ک دیابت داری اصلا نباید این محلولو بخوری دکترت حواسش نبوده نوشته۔شما اطلاع دارین؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ن منم متفورمین میخوردم  آزمایشمم دادم البته اگه میتونی بازم برای اطمینان خاطر از دکترت بپرس

عهه خب پس خداروشکر 

مرسی گلم

مطبش زنگ زدم گف دکتر ۱۱ ب بعد میاد  دیگ من دارم میرم ازمایشگا

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
چه ربطی داره اشتباه ننوشته برات

منم همینو میگم دکتر خنگ ک نی

ممنون گلم

همه خانمهای باردار این آزمایش رو میدن  اونی که بهت گفته اطلاعات نداشته  نگران نباش

درستههه 

ممنون  گلم

از دکتر بپرس بهتره ..ولی ازمایش دوساعته بعد صبحونه بنویسن راحت تره

اونو قبلا دادم این برا هفته ۲۴عه همه میدن

این آزمایش را چند هفته باید بدی خیلی بده ؟یا نه آدم اذیت نمیشه من تازه اول ۱۵ هفتمه

ازمایش رو من سی هفته دادم...محلولی ک ب من دادن شیرین بود یه کم از شربت هایی ک میخوریم کمترو یه ذره گلاب هم داشت....فقط چون ناشتایی نمیخواهی ک بخوری

من دیگه اروم اروم خوردمشون و راه میرفتم ک نفهمم چی میخورم

این آزمایش را چند هفته باید بدی خیلی بده ؟یا نه آدم اذیت نمیشه من تازه اول ۱۵ هفتمه

من چهارماهم بود فک کنم هفتشو یادم نی به دکترت بگو

شربت شیرینی برا من با طعم پرتغال بود همه میگفتن بد ممکنه حالت بد بشه اما رو من تاثیری نداشت همشو خوردم چهاربار ازت خون میگیرن هر یک ساعتی