باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 عنوان باردارایی که ازمایش قند با گلوگز دادن بیاین ی لحظه 134 بازدید | 14 پست من خودم دیابت بارداری دارم قرص قند میخورم دوباردکترم برام اسن ازمایشو نوشته دیروز یکی بم گف شما ک دیابت داری اصلا نباید این محلولو بخوری دکترت حواسش نبوده نوشته۔شما اطلاع دارین؟ خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید 1401/10/20 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_کوزت عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 469 ن منم متفورمین میخوردم آزمایشمم دادمالبته اگه میتونی بازم برای اطمینان خاطر از دکترت بپرس همسر A❤ و مادر👫....با تو خوشحال ترین حالت عاشق شدنم🫂🤍
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42551 اتفاقا اونا ک دیابت بارداری دارن دو هفته یکبار اون ازمایش رو یاید بدنولی بلزم بپرس. ازمابشگاه میدونن دیگه.از اونا بپرس تا خیال ات راحت بشه
2199 عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2695 همه خانمهای باردار این آزمایش رو میدن اونی که بهت گفته اطلاعات نداشته نگران نباش
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 ن منم متفورمین میخوردم آزمایشمم دادم البته اگه میتونی بازم برای اطمینان خاطر از دکترت بپرس عهه خب پس خداروشکر مرسی گلممطبش زنگ زدم گف دکتر ۱۱ ب بعد میاد دیگ من دارم میرم ازمایشگا خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 چه ربطی داره اشتباه ننوشته برات منم همینو میگم دکتر خنگ ک نیممنون گلم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
فرفری۷۹fk عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 947 این آزمایش را چند هفته باید بدی خیلی بده ؟یا نه آدم اذیت نمیشه من تازه اول ۱۵ هفتمه
bbaharehh عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2080 از دکتر بپرس بهتره ..ولی ازمایش دوساعته بعد صبحونه بنویسن راحت تره
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 همه خانمهای باردار این آزمایش رو میدن اونی که بهت گفته اطلاعات نداشته نگران نباش درستههه ممنون گلم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10268 از دکتر بپرس بهتره ..ولی ازمایش دوساعته بعد صبحونه بنویسن راحت تره اونو قبلا دادم این برا هفته ۲۴عه همه میدن خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
bbaharehh عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2080 این آزمایش را چند هفته باید بدی خیلی بده ؟یا نه آدم اذیت نمیشه من تازه اول ۱۵ هفتمه ازمایش رو من سی هفته دادم...محلولی ک ب من دادن شیرین بود یه کم از شربت هایی ک میخوریم کمترو یه ذره گلاب هم داشت....فقط چون ناشتایی نمیخواهی ک بخوریمن دیگه اروم اروم خوردمشون و راه میرفتم ک نفهمم چی میخورم
zillow عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 1707 این آزمایش را چند هفته باید بدی خیلی بده ؟یا نه آدم اذیت نمیشه من تازه اول ۱۵ هفتمه من چهارماهم بود فک کنم هفتشو یادم نی به دکترت بگوشربت شیرینی برا من با طعم پرتغال بود همه میگفتن بد ممکنه حالت بد بشه اما رو من تاثیری نداشت همشو خوردم چهاربار ازت خون میگیرن هر یک ساعتی
bbaharehh عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2080 اونو قبلا دادم این برا هفته ۲۴عه همه میدن قبلا سابقه داشتیناخه من واس اولین بار تو سی هفته بهم گفتن