2777
2789
عنوان

متخصصای فولیکول و تخمک گذاری بیاین

358 بازدید | 21 پست

سلام صبحتون بخیر خانما من روز 12 سونو رفتم و فولیکول 15 داشتم که گف تا روز 14 به 18 19 میرسه ولی پریروز ترشح زیاد تخمک گذاری داشتم ینی همون 15 بی کیفیت آزاد شده؟ امروز که 14 سیکلمه چرا ترشح ندارم پس 

میخوام بدونم من که پریودم 27 روزس و تخمک گذاریم حدود 13 14 پریودی این ماه ینی 12م تخمک گذاری انجام شده یا ممکنه بدون ترشح همین امروز که فولیم به سایز خوبش میرسه  باشه؟

خدا        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جا میخوندم که ترشح ربطی به تخمک گذاری نداره. یعنی ممکنه ترشح باشه ولی تخمک گذاری انجام نشه و ممکنه تخمک گذاری انجام شه اما ترشحی نداشته باشین. شما به موقع و مرتب اقدام کنید. ان شاءالله خیره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
تو رابطه داشته باش ب این حرفا نرو تخمک ممکنه ازاد سازیش عقب جلو بشه

اخه چرا روز 12 که فولیم 15 بود ترشح داشتم دیگه ندارم

نمیدونم این ماه چه مرگمه خیلی استرس دارم ماه های پیش حداقل تو اقدام که استرس نداشتم فقط هفته اخر که منتظر نتیجه بودم یکم استرس داشتم

هم بیخواب شدم هم پراسترس 

هیچ مشکلیم نداریم از وقتی فهمیدم مشکلی نداریم بدتر شدم انگاری  

خدا        
مرسی عزیزم با دل پاکت برام دعاکن    

ان شاءالله به ارزوت برسی. اگه بالای شش ماه هست که اقدام میکنید حتما شوهرت هم ازمایش اسپرم بده

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ان شاءالله به ارزوت برسی. اگه بالای شش ماه هست که اقدام میکنید حتما شوهرت هم ازمایش اسپرم بده

آزمایش داده عزیزم منم سونو دادم پرولاکتین دادم تیروئید دادم هیشکدوم هیچ مشکلی نداریم

خدا        
اخه چرا روز 12 که فولیم 15 بود ترشح داشتم دیگه ندارم نمیدونم این ماه چه مرگمه خیلی استرس دارم ماه ه ...

میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی ضمناا هورمون هایی ک موقع استرس ترشح میشن اجازه لقاح نمیدن سعی کن استرس نداشته باشی توکل کن ب خدا انشالله مامان بشی

میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی ضمناا هورمون هایی ک موقع استرس ترشح میشن اجازه لقاح نمیدن سع ...

میدونم مانع میشه ولی همش استرس دارم نمیدونم چیکار کنم  

خدا        

سونوگرافیم دکتر میگه هم ضخامت رحم هم فولیکول هم سایز رحم و تخمدانم همه چی عالی بود انقد خودمو درگیر این سایتا کردم اینجوری شدم  عصر که میرسم خونه اهنگ میزارم میرقصم ولی شب همش فکرم درگیره  این ماه اینطوری شدم 4 شبه درست حسابی نخوابیدم

خدا        
آزمایش داده عزیزم منم سونو دادم پرولاکتین دادم تیروئید دادم هیشکدوم هیچ مشکلی نداریم

خب پس خداروشکر کن و با ارامش اقدام کن. ان شاءالله میشی. خلقت دست خداست... گاهی کلی تلاش میکنیم و نمیشه و گاهی هم بدون تلاش ما اونی که باید رقم میخوره. شما به عنوان یه مادر اینده وظیفه پیگیری داشتی که انجام دادی. دیگه باقیش دست شما نیست. 

الهی که یه ماه دیگه بفهمی که روز مادر، مادر بودی و خبر نداشتی. بعد اون موقع به شوهرت بگی کادوی روز زنو دادی کادوی روز مادر هم الان باید بدی، با تاخیر فهمیدم مادرم...!!! 

پیشاپیش مادر شدنت مبارک

سعی کن ذهنتو درگیر کنی کمتر بهش فکر کنی مثلا کار انجام بده کتاب بخون برو بیرون …

طول روز درگیر سرکار و بعدشم اشپزی و کارای خونه و رقص و اینام شب که میشه خیلی ذهنم درگیر میشه

خدا