2777
2789
عنوان

متخصصای فولیکول و تخمک گذاری بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 21 پست
خب پس خداروشکر کن و با ارامش اقدام کن. ان شاءالله میشی. خلقت دست خداست... گاهی کلی تلاش میکنیم و نمی ...

اشک تو چشام جمع شد مرسی از حرفا و حس قشنگی که بهم دادی عزیزم دعا کن کادوی روز پدر به همسرم خبر پدرشدنشو بدم  

خدا        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مقدارش طبیعیه عزیزم ولی هروقت میخای فکر کنی صلوات بفرس یا دعابخون

چشم 

دیشب وضو گرفتم که برم واسه اقدام اصلا دلم نمیخواست چون دوس ندارم بخاطر بچه فقط اقدام کنیم تا صبحم درست حسابی نخوابیدم امشبم که شب چهارشنبس اقدام نداریم پریشب اقدام داشتیم دعاکن واسم روزای باقیمونده اقدامو بدون استرس و ارامش پشت سر بزارم 

هی میخوام اروم باشم نمیشه امروز به خدا گفتم خدایا من میدونم بدت میاد از عجله و استرس فقط بهم ارامش بده اصن بچه نمیخوام دیگه

تازه 8 9ماهه از عروسیمون میگذره فقط

خدا        
اشک تو چشام جمع شد مرسی از حرفا و حس قشنگی که بهم دادی عزیزم دعا کن کادوی روز پدر به همسرم خبر پدرشد ...

چشم... ان شاءالله میشی همین روزا

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.