mahsayedonya مدیر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 عنوان اگه میشه یه حمد برای زندگیم بخونید | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 87 پست نه خواب نه خوراک دادم دعام کنیددفقط https://www.ninisite.com/discussion/topic/10051535/شوهرم-دیشب-بهم-گفت-گمشو-خونه-بابات?postId=268457294 1401/10/20 | 02:31 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 هستن ولی من نمیتونم بگم .سر طلاق اولمتمام این مصیبت هارو دیدن دیگه نمیکشن .از دیشب که حالم بد شد ده ... عزیز دلم😔😔غم بخشی از زندگیه باید بپذیریمولی شوهرت برمیگرده من بهت قول میدم حسم اینجا میگه ک میاد آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 به نظر شما الان شوهرم تو چه شرایطیه مطمئنم حال اونم خوب نیست و کسی داره پرش میکنه ک نیاد پبشت مثل ی مادر شوهر یا خواهر شوهر خیلی خیلی عفریته آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahsayedonya مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 عزیز دلم😔😔غم بخشی از زندگیه باید بپذیریم ولی شوهرت برمیگرده من بهت قول میدم حسم اینجا میگه ک میاد همههههه همینو میگن .منممیدونم میاد بخداا میدونم .ولی یادم نمیره چیکار کرد با من و بچش
mahsayedonya مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 مطمئنم حال اونم خوب نیست و کسی داره پرش میکنه ک نیاد پبشت مثل ی مادر شوهر یا خواهر سوهر خیلی خیلی عف ... نه نداره خواهر .مادرشم بعید میدونم چون میترسه از شکست دوبارش.باباش شاید بگه یکم تنبیهش کن ولی اونم بعیده ....
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 همههههه همینو میگن .منممیدونم میاد بخداا میدونم .ولی یادم نمیره چیکار کرد با من و بچش تباید فراموش کردببخش ولی فراموش نکنچون فراموشی باعث تکرار میشه آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahsayedonya مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 تباید فراموش کرد ببخش ولی فراموش نکن چون فراموشی باعث تکرار میشه شماها که سر زندگیتونین چرا بیدارین تا الان پس من خواب ندارم
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 نه نداره خواهر .مادرشم بعید میدونم چون میترسه از شکست دوبارش.باباش شاید بگه یکم تنبیهش کن ولی اونم ب ... پس خودش خیلی زورش گرفته ک وقتی بهت گفته برو رفتی آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 شماها که سر زندگیتونین چرا بیدارین تا الان پس من خواب ندارم من ک مجردم هنوز نمیدونم چرا بیدارم آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahsayedonya مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 پس خودش خیلی زورش گرفته ک وقتی بهت گفته برو رفتی یاد اون لحژه میوفتم گفت هری اتیش میگیرم فقطططططط هزاران بار شکر که اومدم غرورم بیشتر نشکست
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 یاد اون لحژه میوفتم گفت هری اتیش میگیرم فقطططططط هزاران بار شکر که اومدم غرورم بیشتر نشکست شوهر دختر عمم بهش گفت هررری برو دختر عمم رفت شوهرش نیومد دنبالش وقتی اومد برگشت گفت چرا وقتی گفتم برو رفتی تو حق نداشتی بری و کسیو از مشکلاتمون با خبر کنی و خیلی ناراحت بود خلاصه الان اشتین زندگیشونم خوبه وسط دعوا همین میشه آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahsayedonya مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 من ک مجردم هنوز نمیدونم چرا بیدارم من فکر کردممتاهلی الهی تورو خدا حواست و جمع کن مال من فرشته بود خدا بهم بخشید نمیدونم چی شده ولی در کل عاقل باش تو ازدواح منطقو بی حد بالا ببرچند سالتونه
mahsayedonya مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 925 شوهر دختر عمم بهش گفت هررری برو دختر عمم رفت شوهرش نیومد دنبالش وقتی اومد برگشت گفت چرا وقتی گفتم بر ... من بیاد فوری برنمیگردمتازه اونموقع شروع میشه اقامتم اینجا ولی با یه حال دیگه
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 من فکر کردممتاهلی الهی تورو خدا حواست و جمع کن مال من فرشته بود خدا بهم بخشید& ... ۲۰ سالمهمن منطقیم اصلا هیچوقت حاضر نیستم ادم الکی رو تو زندگیم راه بدم عاقل شدم آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
mahmahdieh عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2523 من بیاد فوری برنمیگردمتازه اونموقع شروع میشه اقامتم اینجا ولی با یه حال دیگه مواظب باش زندگیتو خراب نکنی سیاست داشته باش از رو خشم تصمیم نگیر آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد