2777
2789
عنوان

اگه میشه یه حمد برای زندگیم بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 87 پست
هنوز از خبری نیست

آروم باش خوب؟ بشین ی سریال ببین فیلم ببین ب طرز دیوانه واری بیخیال باش فکر کن مستی اصلا بشین سریال ببین اگه تلگرام داری تا ی فیلم سینمایی خنده دار برات بفرستم

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
اصاا باورم‌نمیشه اصااااااااااا محاله ‌ایجوری نبوده....اصااا چشمم خشک شد به در

آروم باش داری تلقین میکنی بدترش میکنی صبر کن 

صبر کلید همه مشکلاته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش خوب؟ بشین ی سریال ببین فیلم ببین ب طرز دیوانه واری بیخیال باش فکر کن مستی اصلا بشین سریال ب ...

نمیتونم بخدا 

دست من نیست 

بخدا نمیتونم 

ممنون که اینقدر ماهی

نمیتونم بخدا  دست من نیست  بخدا نمیتونم  ممنون که اینقدر ماهی

بخدا حس میکنم خواهرمه تو این شرایطه دل منم گرفته😢خدا به دلت گوش بده الهی

فقط اینو بدون تو ادم قوی و با ارزشی هستی نباید به هیچکس بیشتر از خودت بها بدی خودتو فراموش نکن دختر خاله من شوهرش با ۳ بچه ولش کرده ولی میگه تازه ازاد شده و داره کیف دنیا رو میکنه خوشگل شده اصا بچهاشم سپرد دست شوهره ببین هیچ اتفاقی قرار نیست فاجعه باشه تاب بیار خواهر گلم تهش هیچی نیست بشین فکر کن ببین بدترین شرایط چیه حتی بدترین شرایطم قابل تحمل و جبرانه قوی باش سعی کن‌خودتو بالا بکشی عزیز دردونه

بخدا حس میکنم خواهرمه تو این شرایطه دل منم گرفته😢خدا به دلت گوش بده الهی فقط اینو بدون تو ادم قوی ...

چشم اینارو روزی صد بار میگم .اروم‌میکنم خودمو ولی یهوووو بهم میریزم

چشم اینارو روزی صد بار میگم .اروم‌میکنم خودمو ولی یهوووو بهم میریزم

درکت میکنم حق داری اذیت شی ولی تهش همچی درست میشه خدا عادله❤

بخدا حس میکنم خواهرمه تو این شرایطه دل منم گرفته😢خدا به دلت گوش بده الهی فقط اینو بدون تو ادم قوی ...

پیش خودم‌میگم من اینم باز بچم با منه تو وجودمه اون الان عذاب نمیکشه؟جیگرش واقعا درد نمیاد مگه میشه؟؟

پیش خودم‌میگم من اینم باز بچم با منه تو وجودمه اون الان عذاب نمیکشه؟جیگرش واقعا درد نمیاد مگه میشه؟؟

تو مادر خوبی هستی میدونم براش جبران میکنی

اون بچه هم همه چیو میفهمه توی دلته نصفی از وجودته شک نکن برای مادرش دعا میکنه

سر شب ویار کردم  نمیدونستم چیکار کنم  به کی بگممممم دلم انیش گرفت بخاطر بچم  چی ب ...

الهی من فداتشممم کاش پیش خودم بودی😥مادرتو صدا کن مادر آروم دله

ازشون خجالت میکشم ....شرمنده نگاهاشونم

خجالت نداره اصلا پدر مادر تنها کسایین ک تا ابد پشتتن امروز ب بابام گفتم ادم باید پول در بیاره واسه پشتش دیوار بخره چون هیچکس تکیه گاه نمیشه میدونی بابام چی گفت؟ گفت شاید خواهرت،  شوهرت بچت هر کسی تکیه گاه نشن برات ولی منو مادرت تا ابد تکیه گاهتیم و همه پدر و مادرا پشت بچشونن

اینو منم ب تو تکرار میکنم مطمئن باش اونا عاشقتن بیشتر از همه

خجالت نداره اصلا پدر مادر تنها کسایین ک تا ابد پشتتن امروز ب بابام گفتم ادم باید پول در بیاره واسه پ ...

هستن ولی من نمیتونم بگم .سر طلاق اولم‌تمام این مصیبت هارو دیدن دیگه نمیکشن .از دیشب که حالم بد شد ده سال صورت مامانم شکست