2777
2789
عنوان

کسی ترید میکنه یا ازش سر درمیاره؟!

1053 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها 

جدیدا توی شبکه ی جم ی نرم افزاری رو معرفی میکنم ب اسم ریچاتو میخوام ببینم واقع جواب داده !؟ کسی هست ک ازش استفاده کرده باشه یا اطلاعی داشته باشه!؟

ترید کردن واقعا کار سخت و پر ریسکی هست

اگر وارد این جریان شدی یادت باشه اول تا حدود ۱ سال باید آموزش ببینی و بعد با مبلغ خیلی کم مثلا ۵۰۰ هزار تومان وارد بشی چون مطمعن باش هرچی پول بذاری اولش از دست میدی حالا میخوای ۱۰۰ میلیون بذاری یا ۵۰۰ هزار

دوم اینکه ترید کردن و بازارهای مالی سایت دارن نرم افزار نیست 

یعنی مستقیم از طریق سایتشون باید واردشون بشی اگرم نرم افزار یخوای نصب کنی بازم از تو خود سایت هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیمون تو این بازار کثیف پودر شد 

نکنین این کار رو 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ترید کردن واقعا کار سخت و پر ریسکی هست اگر وارد این جریان شدی یادت باشه اول تا حدود ۱ سال باید آموز ...

برای آموزش دیدن هم باید دوره ور دارم اونم هزینه میخواد مشکل پولش نیست ولی نمیشه اعتماد کرد 

تو ترید میکنی!؟ جایی آموزش دیدی!!!

برای آموزش دیدن هم باید دوره ور دارم اونم هزینه میخواد مشکل پولش نیست ولی نمیشه اعتماد کرد&nbs ...

اگه با  اموزش انلاین مشکلی نداری میتونی از سایت وی اس ترون استفاده کنی...

پشتیبانی دایمی و کانال سیگنال دهی رایگان هم داره.... 

اموزش فارکس و متاورس هم بهش اضافه میشه بزودی

و کلی خدمات دیگه..

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...