2777
2789
عنوان

غم و غصه

135 بازدید | 22 پست

سلام دوستان.امروزباشوهرم بحث ام شدوهمش دفاع خانوادش میکنه و میگه اوناساده هستن.طوری که انقدسفت ازشون دفاع میکنه.من هیچ میشم.بهم میگه توخودتوبهم غالب کردی.لباسی هم که روزمادرش خریده بودیم.باقیچی پاره اش کرد.گفت حالاهیچی نمیبریم.درصورتی که ماپول اون لباس داده بودیم.اینجورفقط ابرومون میره.هم پولمون رفت.چندماهم هست اقدام میکنم بچه دارنمیشم.دیگه ازهمه چیزوهمه کس بریدم.دیگه دوست ندارم باهاش اقدام کنم.خداهم بچه ام نمیده و دلم ازهمه گرفت.دلم میخوادبمیرم و صبح نشه

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه شوهربی اعصابی

خداخداس درموردخانوادش حرف بزنی.پدرتودرمیاره.بزورلباس گرفتم که قیچی نکنه.انقدکمرم دردمیکنه.که قیچی کردعوضی

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
خداخداس درموردخانوادش حرف بزنی.پدرتودرمیاره.بزورلباس گرفتم که قیچی نکنه.انقدکمرم دردمیکنه.که قیچی کر ...

دیگه عصبی شدهمه اشون ازخونواده اشون بحرفی اینجورمیشن نباید زیادی شورش میکردی دیگه عبرت بشه حرفی نزن اصلاهم نروواسه تبریک مادرش تنبیه اش کن بچه پرورو

گاهی انسانم آرزوست
اشکال نداره خودتوناراحت نکن بذارخودش سردمیشه واسه اقدامتون برودکترشایدتنبلی چیزی داری همه مردا اکثرا ...

رفتم بخدا.کلی ویتامین و ازادسازی داد.هیچی نشد.دوست ندارم هی باهاش اقدام کنم.ومنت بکشم بگم فلان موقع.خداهم ولم کرده

دیگه عصبی شدهمه اشون ازخونواده اشون بحرفی اینجورمیشن نباید زیادی شورش میکردی دیگه عبرت بشه حرفی نزن ...

دیگه هم پول کادورفت.هم کادو.خیلی راحت میتونه ازم بگذره.من بخاطرابروداری و بخاطرناراحت نکردن پدرومادرم همه میریزم تودلم.هیچوقت قهرنکردم برم خونه پدرم.گفتم حرمت میشکنه.دلم میخوادبمیرم

رفتم بخدا.کلی ویتامین و ازادسازی داد.هیچی نشد.دوست ندارم هی باهاش اقدام کنم.ومنت بکشم بگم فلان موقع. ...

اینجورنگوخدا چیکارداره اون شعورش بایدطوری باشه که خودش بیادبگه کی میخوایم اقدام کنیم خودتوناراحت نکن

گاهی انسانم آرزوست
مازناخیلی مظلومیم 

ازمابدبخت ترنیست توجامعه.گیرمرداافتادیم و هیچ اختیاری نداریم

اشکال نداره بذارارومترشدتوهم بگوبهش که خودتومیگیری وازاین حرفابگواگه دلت نیست بچه بیاریم حرفی نیست ولی اینجورخودتومیگیری من داغون میشم بعدبزارکمی ارومترشدبریدبرامادرش دوباره لباس بگیر فردانگه احترام بهش نذاشتین

گاهی انسانم آرزوست
 اینجورنگوخدا چیکارداره اون شعورش بایدطوری باشه که خودش بیادبگه کی میخوایم اقدام کنیم خودتونارا ...

بخدااین ماه ۶باراقدام کردم که شایدبشه.هردفعه گفتم فلان موقع.دیگه خودمم زده شدم ازرابطه.اونروزپشتم کردم بهش.میگه موقع اقدام میای میگی و الان پشت کردی.گفتم خداهم‌منوول کرده که بایدمنت توبکشم

بخدااین ماه ۶باراقدام کردم که شایدبشه.هردفعه گفتم فلان موقع.دیگه خودمم زده شدم ازرابطه.اونروزپشتم کر ...

کمی بروخونه مامانت بزاراستراحت کنی الکی به زندگیت تنش وانرژی منفی نده 

گاهی انسانم آرزوست