sheaida مدیر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 عنوان غم و غصه | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست سلام دوستان.امروزباشوهرم بحث ام شدوهمش دفاع خانوادش میکنه و میگه اوناساده هستن.طوری که انقدسفت ازشون دفاع میکنه.من هیچ میشم.بهم میگه توخودتوبهم غالب کردی.لباسی هم که روزمادرش خریده بودیم.باقیچی پاره اش کرد.گفت حالاهیچی نمیبریم.درصورتی که ماپول اون لباس داده بودیم.اینجورفقط ابرومون میره.هم پولمون رفت.چندماهم هست اقدام میکنم بچه دارنمیشم.دیگه ازهمه چیزوهمه کس بریدم.دیگه دوست ندارم باهاش اقدام کنم.خداهم بچه ام نمیده و دلم ازهمه گرفت.دلم میخوادبمیرم و صبح نشه خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏 1401/10/20 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 اشکال نداره بذارارومترشدتوهم بگوبهش که خودتومیگیری وازاین حرفابگواگه دلت نیست بچه بیاریم حرفی نیست و ... سخت اروم میشه حالاتاچندروزقهرداره.اخه من برای خودم به زورخریدمیکنم.حالابرم دوباره بگیرم.بایدخودش تنبیه بشه. خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11666 دقیقا شرایط منم مثل شماست باوجوداینکه جاریام وخواهرشوهرام همه حامله شدن وبچه بغل دارن گاهی انسانم آرزوست
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11666 سخت اروم میشه حالاتاچندروزقهرداره.اخه من برای خودم به زورخریدمیکنم.حالابرم دوباره بگیرم.بایدخودش تنب ... درسته ولی مادرشوهرت نبایدبفهمه بینتون چی اتفاق افتاده اونوقت میشه اتیش بیارمعرکه پس مجبوری شرایط روعادی جلوه بدی ونذاری بویی ببره گاهی انسانم آرزوست
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 کمی بروخونه مامانت بزاراستراحت کنی الکی به زندگیت تنش وانرژی منفی نده توزندگی که توهیچی و خانوادش حرف اولن.بعداوناتوخونشون دارن صفامیکنن.اینجااین بامن کلی دعواوحرف که چرابهشون فلان میگی.منم ناهاروشام درست نکردم.ونخوردیم خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 دقیقا شرایط منم مثل شماست باوجوداینکه جاریام وخواهرشوهرام همه حامله شدن وبچه بغل دارن مگه شمابچه نداری؟اخه نوشتی یه پسر؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11666 توزندگی که توهیچی و خانوادش حرف اولن.بعداوناتوخونشون دارن صفامیکنن.اینجااین بامن کلی دعواوحرف که چرا ... عزیزم نکن کمی سیاست داشته باش تودوستش داری اونم مرد زیادی روخونواده اش تعصب نشون میده بامهربونی ومظلومی کاراشونوبهش بگو گاهی انسانم آرزوست
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11666 مگه شمابچه نداری؟اخه نوشتی یه پسر؟ واسه اینکه شناسایی نشم گاهی انسانم آرزوست
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 واسه اینکه شناسایی نشم باباکی همدیگرواینجامیشناسه.بیشتریلوارداینجانمیشن خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏