2777
2789
عنوان

غم و غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
اشکال نداره بذارارومترشدتوهم بگوبهش که خودتومیگیری وازاین حرفابگواگه دلت نیست بچه بیاریم حرفی نیست و ...

سخت اروم میشه حالاتاچندروزقهرداره.اخه من برای خودم به زورخریدمیکنم.حالابرم دوباره بگیرم.بایدخودش تنبیه بشه.

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سخت اروم میشه حالاتاچندروزقهرداره.اخه من برای خودم به زورخریدمیکنم.حالابرم دوباره بگیرم.بایدخودش تنب ...

درسته ولی مادرشوهرت نبایدبفهمه بینتون چی اتفاق افتاده اونوقت میشه اتیش بیارمعرکه پس مجبوری شرایط روعادی جلوه بدی ونذاری بویی ببره

گاهی انسانم آرزوست
کمی بروخونه مامانت بزاراستراحت کنی الکی به زندگیت تنش وانرژی منفی نده 

توزندگی که توهیچی و خانوادش حرف اولن.بعداوناتوخونشون دارن صفامیکنن.اینجااین بامن کلی دعواوحرف که چرابهشون فلان میگی.منم ناهاروشام درست نکردم.ونخوردیم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
دقیقا شرایط منم مثل شماست باوجوداینکه جاریام وخواهرشوهرام همه حامله شدن وبچه بغل دارن 

مگه شمابچه نداری؟اخه نوشتی یه پسر؟

توزندگی که توهیچی و خانوادش حرف اولن.بعداوناتوخونشون دارن صفامیکنن.اینجااین بامن کلی دعواوحرف که چرا ...

عزیزم نکن کمی سیاست داشته باش تودوستش داری اونم مرد زیادی روخونواده اش تعصب نشون میده بامهربونی ومظلومی کاراشونوبهش بگو

گاهی انسانم آرزوست
واسه اینکه شناسایی نشم

باباکی همدیگرواینجامیشناسه.بیشتریلوارداینجانمیشن