2777
2789
عنوان

عکس سونوگرافی

1959 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

بچه ها من این همه سونوگرافی رفتم غیر از آن تی هیچکدوم عکس کامل جنین داخل رحم رو بهم ندادن.میخوام ی دونه عکس کوچیک قاب کنم.این دفعه خاستم برم سونو بگم بهم بده؟یا باید سونوگرافی خاصی برم؟مثل این عکس ک الان میزارم منظورمه

وقتی آنومالی بری بهت میدن عکس کاملشو.ولی بازم خودت واسشون بگو .البتهوضعیت قرارگیری بچه اگه اوکی باشه میتونن کامل عکس بگیرن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی چون بزرگ شده کامل نمیفته من نمیدونستم فکر کردم بزارم بزرگ بشه کامل بشه بعد بگم

بپرس بازم گلی

ولی هفته های اخر من دیدم عکس سه بعدی میگیرن چاپ میکنن از صورت نی نی 

سر بارداری اولم دوست داشتم انجام بدم ولی حقیقتا مامانای نی نی سایت گفتن اشعه ش بیشتر از سونوگرافی معمولی هست خوب نیس برا بچه نکردپ

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
۳۰ هفتم دیگ فک کنم خیلی دیرشده از انومالی فیلم دارم

خب همونم خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بپرس بازم گلی ولی هفته های اخر من دیدم عکس سه بعدی میگیرن چاپ میکنن از صورت نی نی  سر بارداری ...

سونوهایی که دکترمیگه روانجام بده .مسلماخوددکترازعوارضش باخبره ونمیخوادآسیبی به بچه برشته 

من سربچه اولم ۳۲هفتگی سونوی ۴بعدی رفتم وعکس صورت پسرموگرفتم 

خیلی واضح ورنگیه 

بپرس بازم گلی ولی هفته های اخر من دیدم عکس سه بعدی میگیرن چاپ میکنن از صورت نی نی  سر بارداری ...

منم دوست دارم انجام بدم

شنیدم ضرر داره و همینک گفته بودن فقط یکبار انجام بشه یعنی ی ضرری داره

ولی سر بارداریم خیلی بیخیال بودم مواد شوینده استفاده ‌کردم اوایل بارداریم ک نمیدونستم قرص خوردم و الان میخوام دیگ آدم بشم🙁

سونوهایی که دکترمیگه روانجام بده .مسلماخوددکترازعوارضش باخبره ونمیخوادآسیبی به بچه برشته  من س ...

من دکتر سر اولی سونو عادی هم زورش میومد بفرسته😅

خودم دوست داشتم برم سه بعدی

چه خوب که عکسشو دارید

من دکتر سر اولی سونو عادی هم زورش میومد بفرسته😅 خودم دوست داشتم برم سه بعدی چه خوب که عکسشو دارید

عه چه بد😕

من دکترسونومینوشت برام ولی مامای خانه بهداشت میگفت نههه نریادکترت نمیفهمه این سونوهاضررداره انگاربچه روانداختی توآبجوش 😐

حالاتحصیلت دکترکجاوتحصیلات ماماکجا 

هرسونوواسه یه چیزه 

الان فکرکنم ۴تاسونوی اصلی میفرستن 

عه چه بد😕 من دکترسونومینوشت برام ولی مامای خانه بهداشت میگفت نههه نریادکترت نمیفهمه این سونوهاضررد ...

من از الان عزا گرفتم ۱۷ هفته که یرم دیگه سونو نمینویسه تا ۲۸ هفته😶

من از الان عزا گرفتم ۱۷ هفته که یرم دیگه سونو نمینویسه تا ۲۸ هفته😶

عزاچرا؟ من دیشب دکتربودم میخواستم بگم خودش سونوکنه بچروببینم خیالم راحت بشه ولی قبول نکردن 😅