ghezi_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 483 عنوان عکس سونوگرافی 1959 بازدید | 17 پست سلام بچه هابچه ها من این همه سونوگرافی رفتم غیر از آن تی هیچکدوم عکس کامل جنین داخل رحم رو بهم ندادن.میخوام ی دونه عکس کوچیک قاب کنم.این دفعه خاستم برم سونو بگم بهم بده؟یا باید سونوگرافی خاصی برم؟مثل این عکس ک الان میزارم منظورمه 1401/10/20 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 الان که دیگه عکس کامل نمیتونه بده بزرگ شده دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 وقتی آنومالی بری بهت میدن عکس کاملشو.ولی بازم خودت واسشون بگو .البتهوضعیت قرارگیری بچه اگه اوکی باشه میتونن کامل عکس بگیرن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14629 من عکس آنومالی پسرم رو قاب کردمیه صورت تپلی و لوپو داشت خیلی قشنگ بود
ghezi_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 483 الان که دیگه عکس کامل نمیتونه بده بزرگ شده واقعا یعنی چون بزرگ شده کامل نمیفتهمن نمیدونستمفکر کردم بزارم بزرگ بشه کامل بشه بعد بگم
ghezi_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 483 وقتی آنومالی بری بهت میدن عکس کاملشو.ولی بازم خودت واسشون بگو .البتهوضعیت قرارگیری بچه اگه اوکی باشه ... ۳۰ هفتم دیگ فک کنم خیلی دیرشدهاز انومالی فیلم دارم
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 واقعا یعنی چون بزرگ شده کامل نمیفته من نمیدونستم فکر کردم بزارم بزرگ بشه کامل بشه بعد بگم بپرس بازم گلیولی هفته های اخر من دیدم عکس سه بعدی میگیرن چاپ میکنن از صورت نی نی سر بارداری اولم دوست داشتم انجام بدم ولی حقیقتا مامانای نی نی سایت گفتن اشعه ش بیشتر از سونوگرافی معمولی هست خوب نیس برا بچه نکردپ دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 ۳۰ هفتم دیگ فک کنم خیلی دیرشده از انومالی فیلم دارم خب همونم خوبه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 بپرس بازم گلی ولی هفته های اخر من دیدم عکس سه بعدی میگیرن چاپ میکنن از صورت نی نی سر بارداری ... سونوهایی که دکترمیگه روانجام بده .مسلماخوددکترازعوارضش باخبره ونمیخوادآسیبی به بچه برشته من سربچه اولم ۳۲هفتگی سونوی ۴بعدی رفتم وعکس صورت پسرموگرفتم خیلی واضح ورنگیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ghezi_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 483 بپرس بازم گلی ولی هفته های اخر من دیدم عکس سه بعدی میگیرن چاپ میکنن از صورت نی نی سر بارداری ... منم دوست دارم انجام بدمشنیدم ضرر داره و همینک گفته بودن فقط یکبار انجام بشه یعنی ی ضرری دارهولی سر بارداریم خیلی بیخیال بودم مواد شوینده استفاده کردم اوایل بارداریم ک نمیدونستم قرص خوردم و الان میخوام دیگ آدم بشم🙁
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 سونوهایی که دکترمیگه روانجام بده .مسلماخوددکترازعوارضش باخبره ونمیخوادآسیبی به بچه برشته من س ... من دکتر سر اولی سونو عادی هم زورش میومد بفرسته😅خودم دوست داشتم برم سه بعدیچه خوب که عکسشو دارید دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 من دکتر سر اولی سونو عادی هم زورش میومد بفرسته😅 خودم دوست داشتم برم سه بعدی چه خوب که عکسشو دارید عه چه بد😕من دکترسونومینوشت برام ولی مامای خانه بهداشت میگفت نههه نریادکترت نمیفهمه این سونوهاضررداره انگاربچه روانداختی توآبجوش 😐حالاتحصیلت دکترکجاوتحصیلات ماماکجا هرسونوواسه یه چیزه الان فکرکنم ۴تاسونوی اصلی میفرستن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 عه چه بد😕 من دکترسونومینوشت برام ولی مامای خانه بهداشت میگفت نههه نریادکترت نمیفهمه این سونوهاضررد ... من از الان عزا گرفتم ۱۷ هفته که یرم دیگه سونو نمینویسه تا ۲۸ هفته😶 دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 من از الان عزا گرفتم ۱۷ هفته که یرم دیگه سونو نمینویسه تا ۲۸ هفته😶 عزاچرا؟ من دیشب دکتربودم میخواستم بگم خودش سونوکنه بچروببینم خیالم راحت بشه ولی قبول نکردن 😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30865 عزاچرا؟ من دیشب دکتربودم میخواستم بگم خودش سونوکنه بچروببینم خیالم راحت بشه ولی قبول نکردن 😅 خو دلم میخواد زودتر ببینم خیالم راحت شه حالش خوبه🤣 دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋