2789
عنوان

مخاطب خاص

80 بازدید | 16 پست

سلام ستین جون اگه زحمتی نیس جواب سوالمو بده.منو همسرم کی خونه دار میشیم؟و اینکه الان تو شهر پدری من زندگی میکنیم خداروشکر و اصلا از شهر پدری همسرم خوشم نمیاد و دوس ندارم بریم اونجا برا زندگی.حست درمورد این موضوع چیه؟تو شهر پدری خودم می مونیم؟

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همینجایی که الان هستی میمونید  ممکنه نقل مکان کنید از خونه به خونه ی دیگه ولی شهر رو عوض نمیکن ...

فدات بشم مرسی گلم انقدر خوش خبری ی بارم گفتم علائم ام اس دارم گفتی ام اس نداری.ان شاءالله همیشه خوش خبر باشی و زندگیت سراسر آرامش و خوشی باشه..دوتا سوال دیگه میپرسم اگه مایل بودی زحمتی نبود جواب بده.خواهرم کی ازدواج میکنه؟منو همسرم کی خونه دار میشیم؟💙🌼

همینجایی که الان هستی میمونید  ممکنه نقل مکان کنید از خونه به خونه ی دیگه ولی شهر رو عوض نمیکن ...

حست درمورد وضغیت سلامتیم همونه ک قبلا گفتی؟خیلی از ام اس میترسم زایمان در پیش دارم.جواب این سوالایی ک نوشتمو اگه مایل بودی بده دیگه مزاحمت نمیشم💜🌸

حست درمورد وضغیت سلامتیم همونه ک قبلا گفتی؟خیلی از ام اس میترسم زایمان در پیش دارم.جواب این سوالایی ...

از هرچی بترسی سرت میاد

نترس نداری 

یکم بدنت ضعیفه فقط یا ممکنه یکم کم خون شده باشی 

فشارت میره بالا یا قبل زایمان که میبرنت بیمارستان 

یا موقع زایمانت از استرس فشارت بالا پایین میشه 

حل میشه و چیز خاصی نیست از استرس و ترسته فقط

🙂منو هم موقع زایمانت فراموش نکن دعا کن واسم

از هرچی بترسی سرت میاد نترس نداری  یکم بدنت ضعیفه فقط یا ممکنه یکم کم خون شده باشی  فشا ...

خیلی محبت کردی بهم چشم حتما حتما دعات میکنم از خدا میخوام به هرچی که میخوای برسی ان شاءالله💙🌼

اون یکی سوالامو جواب ندادی پست بالا برات نوشتم.اگه خسته شدی بگو که مزاحمت نشم.💜🌸

خیلی محبت کردی بهم چشم حتما حتما دعات میکنم از خدا میخوام به هرچی که میخوای برسی ان شاءالله💙🌼 اون ...

راجب خونه قبلا که بهت گفتم مگه نگفتی شوهرت میگه پول دارم و نگران نباش جور میشه! 

راجب خونه قبلا که بهت گفتم مگه نگفتی شوهرت میگه پول دارم و نگران نباش جور میشه! 

نه عزیزم من همچین حرفی نزدم احتمالا کاربر دیگه ای بوده

نه عزیزم من همچین حرفی نزدم احتمالا کاربر دیگه ای بوده

😑پ اسماتون شبی همه

😐قاطی میکنم انقد شبی همن بعضیا 

ولی چرا حس میکنم خودتی 😐😐😐گفتی شوهرت با یکی میخواد شراکت کنه نم یا گفتی میخواد ماشین سنگین کار کنه

😑پ اسماتون شبی همه 😐قاطی میکنم انقد شبی همن بعضیا  ولی چرا حس میکنم خودتی 😐😐😐گفتی شوهرت ...

نه من شوهرم تو کار ملک هست 😁

😑پ اسماتون شبی همه 😐قاطی میکنم انقد شبی همن بعضیا  ولی چرا حس میکنم خودتی 😐😐😐گفتی شوهرت ...

راستی باردار بودی؟چندوقت پیش شک داشتی...ببین من پلی کیستیک بودم چند سال باور کن بدون دارو به لطف خدا باردار شدم 

راستی باردار بودی؟چندوقت پیش شک داشتی...ببین من پلی کیستیک بودم چند سال باور کن بدون دارو به لطف خدا ...

نه گلم🙂

من مشکلی ندارم کلا سالمم 

ولی خدا واسم نخواسته تا الان🙂شکایتی ندارم شکرش ولی امیدوارم دلمو به زودی شاد کنه

واسم دعا کن سر زایمانت گل

نه گلم🙂 من مشکلی ندارم کلا سالمم  ولی خدا واسم نخواسته تا الان🙂شکایتی ندارم شکرش ولی امیدوا ...

خداروشکر که سالمی گلم ان شاءالله همیشه سالم باشی خیلی زودم دامنت سبز بشه💜💙❤

خداروشکر که سالمی گلم ان شاءالله همیشه سالم باشی خیلی زودم دامنت سبز بشه💜💙❤

مرسی گلکم

انشالله توام صحیح و سلامت بغل کنی کوچولوتو و زایمان راحتی داشته باشی 🤲🌹