2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست
یکی دارم دهنمو اینقد سرویس کرده غلط بکنم به فکر دومی بیفتم 

منم همین و میگفتم چندسال پیش الان دومی بغلمه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هات چند سالشونه من دومی رو باردارم از سختی هاش بگو

پسرم پنج 

دخترم یکسال 

پسرم همش دخترمو میزنه بعد میبینی ب دخترم شیر میدم پسرم صدام میزنه ی چیزی بیار بخورم یا دستشویی دارم 

نق نق کردن و اینا ،باید صبر میکردم پسرم حدااقل ۱۰سال میشد بعد 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
چن سالشونه بچه هاتون

۶سال و 

۲سال و هفت ماه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

پسرم ۴سالشه ولی خیلی دلم براش میسوزه، برای آیندش نگرانم  که تک و تنها میمونه 😞

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

منم یه موقع تو دو راهی همین تصمیم بودم اصلاااا نمیتونستم تصمیم بگیرم چون واقعا افتضاح بود بچه اول برای من بدون هیچچ کمک

ولی بلاخره تصمیم گرفتم و اوردم دومی رو و الان کلاس اوله و از این بابت خوشحالم

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
منم همین و میگفتم چندسال پیش الان دومی بغلمه

😶یعنی بلاهایی سرم آورده 

زردی طولانی مدت 

رفلاکس 

کولیک 

حساسیت به واکسن و بستری و نمونه برداری دو ماه بیمارستان موندن 

مریضی های متعدد 

تب های طولانی 

گفتار درمانی 

کاردرمانی 

تازه دو سه ماهه شده بچه نرمال یعنی یچی میگم یچی می‌شنوی 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خدا حفظشون کنه 

سلامت باشین

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
منم یه موقع تو دو راهی همین تصمیم بودم اصلاااا نمیتونستم تصمیم بگیرم چون واقعا افتضاح بود بچه اول بر ...

بچه دومی کلاس اولی هستش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍