2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست
عزیزم درسته دخترم بزرگتر ولی خب شش سال تنهایی و خودمحوری باعث حساسیت نشون دادن شدیدش شده با اینکه خو ...

بله عزیزم درسته من منظورم این بود با فاصله سنی کمتر سختیش خیلی بیشتر هست بنظرم اینطوری بهتره یکی بزرگتر شده و گریه و نق نق کمتر

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

الان خوبه راضی هستی راستش من اولی ۷سال و دومی ۹ماهشه خیلی سختمه میگم یعنی اوضام از این بدتر میشه یا ...

روایت هست از مامانایی که دوتا بچه دارن بعد از اومدن بچه دوم زندگی و‌خانوادشون تازه تکمیل تر شد ؟

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الان بینهایت خصوصا اینکه دوتاشون میرن مدرسه تا ظهر نفس میکشم😂 با هم خیلی دعوا دارن ولی خیلی زی ...

خدارو شکر خیلی حس خوبی گرفتم از پستتون خیلی حالم بهتر شد مرسی خدا براتون حفظشون کنن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
روایت هست از مامانایی که دوتا بچه دارن بعد از اومدن بچه دوم زندگی و‌خانوادشون تازه تکمیل تر شد ؟

واقعا کی اون وقت چن سال بعد

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

اره همینطوره 

همسر من خیلی میگه دوتا بچه کاملتره خانواده

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
بله عزیزم درسته من منظورم این بود با فاصله سنی کمتر سختیش خیلی بیشتر هست بنظرم اینطوری بهتره یکی بزر ...

عزیزم درسته میگی بجه های فاصله کم سخته 

ولی واقعا بچه بزرگتر هم که میشن خیلی حساس تر میشن حالا نمیدونم شایدم دخترم  زیاد زود رنجه 

باورت نمیشه شاید روزی دو سه ساعت به بهونه های مختلف گریه میکنه 

چیزای الکی 

مرتب واسه کارای شخصی کمک میخاد 

و اینجاست که باید صبر پیشه کرد🤣🤣🤣 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
خدارو شکر خیلی حس خوبی گرفتم از پستتون خیلی حالم بهتر شد مرسی خدا براتون حفظشون کنن

قربونت عزیزم. زمان بینهایت زود میگذره اونقد که نمیفمیم‌این روزا که اینقد دوست داریم زود بگذره و‌بچه ها بزرگ شن قشنگترین روزهای زندگیمونه،

من دلم برای دستای کوچیکشون تنگ شده واقعا

خدا بهت توان بده کوچولوهای شما رو هم حفظ کنه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
واقعا کی اون وقت چن سال بعد

بعد از بچه دوم مرد واقعا باورش میشه پدرشده و‌کاسه چ کنم میگیره دستش 😝

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

وبا احتیاط بیشتر  و‌گاهی ترس به همسر رجوع میکنه😂

قربونت عزیزم. زمان بینهایت زود میگذره اونقد که نمیفمیم‌این روزا که اینقد دوست داریم زود بگذره و‌بچه ...

مرسی گلم کلی انرژی گرفتم ازت 🌹🙏😘

بعد از بچه دوم مرد واقعا باورش میشه پدرشده و‌کاسه چ کنم میگیره دستش 😝

نه بابا برا ما هنوز سومی و چهارمی میخواد بهش گفتم که من توان ندارم دیگه میگه باشه

عزیزم درسته میگی بجه های فاصله کم سخته  ولی واقعا بچه بزرگتر هم که میشن خیلی حساس تر میشن حالا ...

اوهه سخت اینطوری سخته 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم تفاوت سنی بچه هاتونم خوبه اگر دوست داشتی بیارین باهم هم بازی میشن و حداقل فرزندتون تک نمیشه

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱